Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΕΡΤ προσέλαβε τον Κώστα Ονισένκο ως ανταποκριτή για την Ουκρανία μετά τον σάλο... της Κυψέλης

Η ΕΡΤ προσέλαβε τον Κώστα Ονισένκο ως ανταποκριτή για την Ουκρανία μετά τον σάλο... της Κυψέλης
Πρόκειται για το δημοσιογράφο Κώστα Ονισένκο ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ουκρανία ενώ είναι μόνιμος κάτοικος του Κιέβου από το 2017

Σάλος δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ ο οποίος φέρεται να μετέδιδε το ρεπορτάζ του για τον πόλεμο στην Ουκρανία από την.... Κυψέλη αντί από τη Μόσχα .
Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή όταν και κατατέθηκε επίκαιρη ερώτηση από την κ. Γκάρα.
Η ΕΡΤ, πλέον, προσέλαβε νέο δημοσιογράφο στη θέση του ανταποκριτή και το γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δημοσιογράφο Κώστα Ονισένκο ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ουκρανία ενώ είναι μόνιμος κάτοικος του Κιέβου από το 2017.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Κώστα Ονισένκο

Η ΕΡΤ με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ενδυναμώνει περαιτέρω το δίκτυο των ανταποκριτών της στο εξωτερικό με τον δημοσιογράφο Κώστα Ονισένκο που ζει και εργάζεται στην Ουκρανία.
Ο Κώστας Ονισένκο είναι μόνιμος κάτοικος στο Κίεβο από το 2017 και καλύπτει όλες τις εξελίξεις σε αυτήν την πολύπαθη χώρα. Έχει εργαστεί σε ελληνικά ΜΜΕ τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει υπάρξει συντάκτης του ελεύθερου, του αστυνομικού, αλλά και του δικαστικού ρεπορτάζ, ενώ έχει συνεργαστεί με την «Καθημερινή», το «Μega», το «Vice» καθώς και με άλλα ΜΜΕ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης