Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φωτιά Βαρυμπόμπης: 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι για λάθη και παραλείψεις

Φωτιά Βαρυμπόμπης: 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι για λάθη και παραλείψεις
Είναι η πρώτη φορά που ένας τόσος μεγάλος αριθμός αξιωματικών της Πυροσβεστικής καλούνται να απολογηθούν για την έκταση μιας φωτιάς
Σχετικά Άρθρα
Εκατόν εφτά αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι για την περσινή πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη που κατέκαψε 100.000 στρέμματα πευκοδάσους, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικου σταθμού.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες εκδόθηκε το πόρισμα της έρευνας για τα αίτια της φωτιάς που κατέκαψε μια τέραστια έκταση βόρεια της Αθήνας το οποίο την έναρξη της φωτιάς σε βραχυκύκλωμα σε πυλώνα του δικτύου υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ. 
Σήμερα πάλι έγινε γνωστό από αναφορές σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν πορίσματα πραγματογνωμόνων που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα εναέρια επιτήρηση, υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση των πυροσβεστών, ενώ αποδίδονται και ευθύνες για τη μεγάλη αναζωπύρωση της επόμενης μέρας, με την καταστροφή να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.
Είναι η πρώτη φορά που ένας τόσος μεγάλος αριθμός αξιωματικών της Πυροσβεστικής καλούνται να απολογηθούν ως ύποπτοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης