Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι μπόμπιρες που πρωταγωνίστησαν στον τελικό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Προσφυγόπουλα και μικροί μετανάστες έκλεψαν την παράσταση

Οι μπόμπιρες που πρωταγωνίστησαν στον τελικό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Προσφυγόπουλα και μικροί μετανάστες έκλεψαν την παράσταση
Μία υπέροχη παρέα πιτσιρικάδων με την έναρξη της αναμέτρησης συνόδευσε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ
Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή!
Στον απόηχο του μεγάλου τελικού του περασμένου Σαββάτου 21 Μάϊου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, υπήρξε μία στιγμή από εκείνες που θεωρούμε δεδομένες κατά το πέρασμα τους από τους τηλεοπτικούς δέκτες, όμως, στην πραγματικότητα είναι εκείνες που προσδίδουν τη μεγαλύτερη αξία στο ίδιο το άθλημα.
Μία υπέροχη παρέα πιτσιρικάδων με την έναρξη της αναμέτρησης συνόδευσε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, κατά το τελετουργικό διεξαγωγής.
Οι μπόμπιρες, παιδιά προσφύγων και μεταναστών, έδωσαν χαρά σε μία ολόκληρη γειτονιά στην Αθήνα, με τους γονείς και τους φίλους να έχουν τα βλέμματα τους καρφωμένα στην οθόνη, καμαρώνοντας για τη συμμετοχή και μόνο σε μία μεγάλη εκδήλωση, σε μία μεγάλη γιορτή. Αυτό (πρέπει να) είναι το ποδόσφαιρο.
Μία μεγάλη στιγμή συμπερίληψης θετικών συναισθημάτων.
Την πρωτοβουλία για αυτή τη μοναδική στιγμή ανέλαβαν οι Χρήστος Λαζαρίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων), Σάλτα Κατερίνα (από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας), Kennedy Ehiozee (προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων) και George Boe (προπονητής των παιδιών) που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες μέσω του αθλητισμού.
Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές.
FB_IMG_1653317851008.jpg


Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi/Markos Xouzouris

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης