Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τρόμος από το «παιχνίδι θανάτου» ανηλίκων - Πετάγονται στις ρόδες οχημάτων μετά από πρόκληση - Συλλήψεις γονέων

Τρόμος από το «παιχνίδι θανάτου» ανηλίκων - Πετάγονται στις ρόδες οχημάτων μετά από πρόκληση - Συλλήψεις γονέων
Το φαινόμενο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στον Βόλο

Έντονη ανησυχία προκαλεί το “παιχνίδι θανάτου” στο οποίο επιδίδονται ανήλικοι που πετάγονται μπροστά στις ρόδες διερχόμενων αυτοκινήτων και μηχανών, με το φαινόμενο να έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στον Βόλο και την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις τόσο των νεαρών όσο και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 23/5 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος όταν δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά του την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο με το δίκυκλό του.

Μαρτυρία οδηγού

Όπως είπε ο πριν δυο εβδομάδες οδηγούσε το δίκυκλο του στην οδό οδό Ανθ. Γαζή και πλησιάζοντας σε διασταύρωση είδε από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος του.
«Κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει και έκοψα ταχύτητα.
Πλησιάζοντας κοντά τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά μου και πρόλαβα να σταματήσω», περιέγραψε ο κ. Καλλίας σημειώνοντας πως αν έμενε μόνο στην διαδικασία της επιβράδυνσης θα τους είχε πατήσει.
Τα παιδιά, όπως είπε στην συνέχεια, έτρεξαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχε πατήσει.
Στην συνέχεια ο κ. Καλλίας είπε ότι κοίταξε πίσω του και είδε και ένα τρίτο παιδί με το κινητό στο χέρι.
«Όταν είδε ότι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, έκανε πως πήρε το μέρος μου», σημείωσε και πρόσθεσε «μέχρι να κατέβω και να τον πλησιάσω είχε εξαφανιστεί».

«Τα παιδιά είχαν σχέδιο»

Τα παιδιά, τα οποία ήταν όπως είπε ηλικίας 13 έως 15 ετών είχαν σχέδιο.
Η επικίνδυνη πρόκληση έχει τρομοκρατήσει τους οδηγούς, ειδικά αυτούς που κινούνται σε σκοτεινούς δρόμους που τα περιθώρια αντίδρασης είναι πιο μικρά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης