Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: Η χειροβομβίδα έσκασε κι ο αδερφός μου διαμελίστηκε μπροστά μου

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: Η χειροβομβίδα έσκασε κι ο αδερφός μου διαμελίστηκε μπροστά μου
«Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε» λέει ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του, μπροστά στα μάτια του

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του μπροστά στα μάτια του από χειροβομβίδα σε ηλικία μόλις 11ετών, για την οικογένειά του που αποτελεί το στήριγμά του, την 50χρονη καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και για τον άδικο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα.
"Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε” λέει ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του, μπροστά στα μάτια του.
"Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί” λέει ο  ηθοποιός για την επεισοδιακή στιγμή της γέννησής του.
"Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα.
Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο” συμβούλευσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος τους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την υποκριτική.
Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο, ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι όλα προέκυψαν από τύχη.
"Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω” ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.
"Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά.
Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες” παραδέχτηκε για τους γονείς του ο διάσημος ηθοποιός με τις 5 δεκαετίες καριέρας.
Για την ηθοποιό σύζυγό του, αλλά και την κόρη του, που είναι επίσης ηθοποιός, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ανέφερε: "Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης