Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σφοδρό επεισόδιο στα δικαστήρια μεταξύ Αλέξη Κούγια - Σπύρου Μπιμπίλα - «Αμόρφωτε καραγκιόζη»

Σφοδρό επεισόδιο στα δικαστήρια μεταξύ Αλέξη Κούγια - Σπύρου Μπιμπίλα - «Αμόρφωτε καραγκιόζη»
Ο ηθοποιός καλημέρισε τον ποινικολόγο ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας τον αποκάλεσε αγράμματο

Διάλογο σε οξύτατους τόνους είχαν το πρωί της Τρίτης 17/5 έξω από τα δικαστήρια, στο περιθώριο διεξαγωγής της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.
Όπως μετέδωσε o ALPHA, ο Αλέξης Κούγιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκαν τυχαία έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και ακολούθησε έντονο επεισόδιο μεταξύ τους.
Ο ηθοποιός καλημέρισε τον ποινικολόγο ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας τον αποκάλεσε αγράμματο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ καταγγέλλει πως ο γνωστός ποινικολόγος των αποκάλεσε “αμόρφωτο καραγκιόζη”

“Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου” ανέφερε ο ηθοποιός.
“Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα “λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;’” υποστήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Σε ερώτηση εάν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια απάντησε: “Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε”.

Κούγιας: «Θα κάνω μήνυση στον Κραουνάκη και τον Μπιμπίλα»

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες το πρωί της Τρίτης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα και του Σταμάτη Κραουνάκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης