Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποφυλακίζεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου για τα 8 κιλά κοκαΐνης - Η ανακοίνωση Κούγια

Αποφυλακίζεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου για τα 8 κιλά κοκαΐνης - Η ανακοίνωση Κούγια
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η νεαρή γυναίκα «είναι γνωστό ότι αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο»

Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για νεαρό μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του σε reality παιχνίδι και φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης 8 κιλών κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφο της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει, επίσης, προφυλακιστεί.
Οκτώ μήνες μετά την απόφαση για την προσωρινή κράτηση της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα ο τακτικός ανακριτής ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της. Η απόφαση ήρθε μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσε η κατηγορούμενη με αφορμή, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι της, νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες προσώπων που στηρίζουν τη θέση της ότι είναι αθώα.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η νεαρή γυναίκα «είναι γνωστό ότι αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Το δελτίο Τύπου για την αποφυλάκιση της Ελένης Πολυχρονόπουλου:

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.
Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.
Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης