Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα εμβόλια είναι το ίδιο επικίνδυνα με τον covid 19 – Εντυπωσιακή αύξηση θανάτων που απέκρυψαν για να μην χαλάσει το αφήγημα

Τα εμβόλια είναι το ίδιο επικίνδυνα με τον covid 19 – Εντυπωσιακή αύξηση θανάτων που απέκρυψαν για να μην χαλάσει το αφήγημα
Έχετε εμβολιαστεί; - Διατρέχετε πλέον τον υψηλότερο κίνδυνο να κολλήσετε covid 19

Τα εμβόλια είναι το ίδιο επικίνδυνα με τον covid 19.
Ορισμένοι θα σπεύσουν να αναφέρουν ότι αυτά είναι παραπληροφόρηση και όχι πολλοί άνθρωποι με τα εμβόλια έχουν διασωθεί.
Ας δούμε ορισμένα στοιχεία και στο τέλος ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Σύμφωνα με τα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο υπερβολικοί θάνατοι —δηλαδή θάνατοι που υπερβαίνουν τον ιστορικό μέσο όρο— έχουν καταγραφεί από τότε που ξεκίνησε η πανδημία COVID-19 πριν από δύο χρόνια, και αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον COVID-19.
Οι θάνατοι από καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, άνοια και πολλές άλλες ασθένειες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Σε όλο τον κόσμο, τα ποσοστά θανάτων έχουν επίσης αυξηθεί παράλληλα με τη χορήγηση εμβολίων για τον COVID, με τις περιοχές με τους περισσότερους εμβολιασμένους να ξεπερνούν τις περιοχές με τους λιγότερους εμβολιασμένους όσον αφορά την υπερβολική θνησιμότητα και τους θανάτους που σχετίζονται με τον COVID

Σύμφωνα με στοιχεία της Walgreens, κατά την εβδομάδα από 19 έως 25 Απριλίου 2022, το 13% των μη εμβολιασμένων ατόμων βρέθηκαν θετικοί στον COVID.
Από αυτούς που έλαβαν δύο δόσεις πριν από πέντε μήνες ή περισσότερο, το 23,1% ήταν θετικό και από εκείνους που έλαβαν μια τρίτη δόση πριν από πέντε μήνες ή περισσότερο, το θετικό ποσοστό ήταν 26,3%.
Έτσι, μετά την πρώτη αναμνηστική δόση (την τρίτη δόση), οι άνθρωποι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να βγουν θετικοί στον COVID

Τα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες είναι μεταξύ 100% και 300% μεγαλύτερο μεταξύ των ατόμων που έκαναν το πρώτο εμβόλιο για τον COVID πριν από 21 ημέρες ή περισσότερες.
Ο κίνδυνος θανάτου από κάθε αιτία είναι επίσης σημαντικά αυξημένος μεταξύ εκείνων που έλαβαν τη δεύτερη δόση τους πριν από τουλάχιστον έξι μήνες και ελαφρώς αυξημένος μεταξύ εκείνων που έλαβαν την τρίτη δόση πριν από 21 ημέρες.

Άλλα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι τα ποσοστά θνησιμότητας από τον COVID είναι πολύ υψηλότερα σε περιοχές με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού και οι αναλύσεις κινδύνου-οφέλους αποκαλύπτουν ότι τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στις περισσότερες ηλικιακές ομάδες

Τι δείχνει έρευνα του Πανεπιστημίου του Warwick

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Warwick, «η κλίμακα των υπερβολικών θανάτων που δεν προκαλούνται από τον COVID-19 είναι αρκετά μεγάλη ώστε να θεωρηθεί ως η δική του πανδημία».
Έχουν δοθεί διάφορες εξηγήσεις, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τα lockdown και άλλοι περιορισμοί για τον COVID αποθάρρυναν ή εμπόδισαν τους ανθρώπους να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα.

Η αύξηση των θανάτων ξεκίνησε όταν επιταχύνθηκε η χορήγηση εμβολίων

Σε όλο τον κόσμο, τα ποσοστά θανάτων έχουν αυξηθεί παράλληλα με τη χορήγηση εμβολίων για τον COVID, με τις περιοχές με τα περισσότερα εμβολιασμένα άτομα να ξεπερνούν τις λιγότερες από άποψη υπερβολικής θνησιμότητας και θανάτων που σχετίζονται με τον COVID.
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους επίσημους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τη σοβαρή μόλυνση από COVID και μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου, είτε από COVID είτε από όλες τις αιτίες.

Έχετε εμβολιαστεί; - Διατρέχετε πλέον τον υψηλότερο κίνδυνο να κολλήσετε covid 19

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι τα «εμβόλια» για τον COVID θα χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων mRNA, o Dr Joseph Mercola όπως αναφέρει ο ίδιος «έχουμε προειδοποιήσει ότι αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ κακή ιδέα»

Πολυάριθμοι πιθανοί μηχανισμοί πρόκλησης βλάβης έχουν εντοπιστεί και έχουν λεπτομερώς αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα, και τώρα βλέπουμε μερικούς από τους χειρότερους φόβους μας να έρχονται στην επιφάνεια.

Τα «πλήρως εμβολιασμένα» άτομα είναι και πιο πιθανό να μολυνθούν από SARS-CoV-2 και πιο πιθανό να πεθάνουν, είτε από COVID είτε από κάποια άλλη αιτία.

Τα δεδομένα από τον ιχνηλάτη COVID-19 6 της Walgreens αποκαλύπτουν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί βγαίνουν θετικά στον COVID σε υψηλότερα ποσοστά από τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Επιπλέον, τα άτομα που έκαναν το τελευταίο τους εμβόλιο πριν από πέντε μήνες ή περισσότερο διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο.

Κατά την εβδομάδα από 19 έως 25 Απριλίου 2022, το 13% των μη εμβολιασμένων βρέθηκε θετικό στον COVID (με το Omicron να είναι η κυρίαρχη παραλλαγή).
Από αυτούς που έλαβαν δύο δόσεις πριν από πέντε μήνες ή περισσότερο, το 23,1% ήταν θετικό και από εκείνους που έλαβαν μια τρίτη δόση πριν από πέντε μήνες ή περισσότερο, το θετικό ποσοστό ήταν 26,3%.
Έτσι, μετά την πρώτη αναμνηστική δόση (την τρίτη δόση), οι άνθρωποι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να βγουν θετικοί στον COVID.

Μια βαθύτερη ανάλυση στα δεδομένα αποκαλύπτει ότι οι δύο δόσεις φαίνεται να ήταν προστατευτικές για λίγο, αλλά μετά από πέντε μήνες, γίνονται καθαρά επιβλαβείς.
Η ομάδα που τα πήγε χειρότερα από όλα είναι 12 έως 17, όπου κανένας με μία δόση δεν βρέθηκε θετικός, αλλά μετά τη δεύτερη δόση, τα κρούσματα εμφανίζονται ξαφνικά και αυξάνονται ακόμα μετά από πέντε μήνες.
Μετά την τρίτη δόση, τα θετικά περιστατικά μειώνονται λίγο, αλλά στη συνέχεια αυξάνονται περισσότερο μετά από πέντε μήνες.

Κατάσταση θανάτων από εμβολιασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα σύνολα δεδομένων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτουν μια εξίσου ανησυχητική τάση.
Τα μη επεξεργασμένα δεδομένα από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής είναι δύσκολο να ερμηνευθούν, επομένως δημιουργήθηκε ένα γράφημα με στήλες για να απεικονίσουν καλύτερα τι μας λένε πραγματικά τα δεδομένα.
Οι στήλες που ανεβαίνουν είναι καλό, καθώς υποδηλώνουν ότι ο κίνδυνος θνησιμότητας από όλες τις αιτίες βάσει της κατάστασης εμβολιασμού είναι είτε φυσιολογικός είτε μειωμένος.
Οι στήλες που πέφτουν κάτω από το μηδέν είναι ενδεικτικές της αυξημένης θνησιμότητας από κάθε αιτία, με βάση την κατάσταση εμβολιασμού.

Το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες είναι μεταξύ 100% και 300% μεγαλύτερο μεταξύ των ατόμων που έλαβαν την πρώτη τους δόση πριν από 21 ημέρες ή περισσότερες.
Ο κίνδυνος θανάτου από κάθε αιτία είναι επίσης σημαντικά αυξημένος μεταξύ εκείνων που έλαβαν τη δεύτερη δόση τους πριν από τουλάχιστον έξι μήνες και ελαφρώς αυξημένος μεταξύ εκείνων που έλαβαν την τρίτη δόση πριν από 21 ημέρες.

Περισσότεροι εμβολιασμοί, περισσότεροι θάνατοι από Covid 19

Οι τάσεις δείχνουν ότι τα εμβόλια του COVID οδηγούν σε υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας.
Εάν δούμε τα ποσοστά εμβολιασμού της Νότιας Αμερικής, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Αφρικής, από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου 2022, ακολουθούμενη από τους αθροιστικούς επιβεβαιωμένους θανάτους από COVID ανά εκατομμύριο σε αυτές τις χώρες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η Αφρική είχε σταθερά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού σε όλη τη χώρα, ενώ η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και η Νότια Αμερική είχαν όλες ταχέως αυξανόμενα ποσοστά εμβολιασμού.
Η Αφρική είχε επίσης ένα σταθερά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID, αν και άρχισε μια ελαφρά άνοδος γύρω στον Σεπτέμβριο του 2021.
Ωστόσο, δεν πλησιάζει καθόλου τα ποσοστά θνησιμότητας από COVID στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, τα οποία σημείωσαν δραματικές αυξήσεις.

Επίσης στοιχεία από το Our World In Data, το οποίο δείχνει για πρώτη φορά το υπερβολικό ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ (ο αθροιστικός αριθμός θανάτων από όλες τις αιτίες σε σύγκριση με τις προβλέψεις με βάση τα προηγούμενα έτη), μεταξύ 26 Ιανουαρίου 2020 και 30 Ιανουαρίου, 2022, ακολουθούμενη από μια απεικόνιση της διαδοχικής αύξησης των δόσεων των εμβολίων που χορηγήθηκαν και του υπερβολικού ποσοστού θνησιμότητας. Δείχνει ξεκάθαρα ότι όσο αυξάνονταν τα ποσοστά εμβολιασμού, τόσο αυξανόταν και το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας.

Αναλύοντας τους κινδύνους έναντι των ωφελειών από τα εμβόλια

Σε αυτό το σημείο, έχουμε επίσης το πλεονέκτημα περισσότερων από μία αναλύσεων κινδύνου-οφέλους και όλα δείχνουν ότι, με πολύ λίγες εξαιρέσεις, ο εμβολιασμός για τον COVID κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
Για παράδειγμα, μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους από τη Stephanie Seneff, Ph.D., και την ανεξάρτητη ερευνήτρια Kathy Dopp, που δημοσιεύτηκε στα μέσα Φεβρουαρίου 2022, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι πιο θανατηφόρο από το ίδιο το COVID-19 για άτομα κάτω των 80 ετών.

Εξέτασαν δημόσια διαθέσιμα επίσημα δεδομένα από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για όλες τις ηλικιακές ομάδες και συνέκριναν τη θνησιμότητα από κάθε αιτία με τον κίνδυνο θανάτου από COVID-19.
«Όλες οι ηλικιακές ομάδες κάτω των 50 ετών διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου μετά τη λήψη εμβολιασμού με COVID-19 από ότι ένα μη εμβολιασμένο άτομο κινδυνεύει να πεθάνει από τον COVID-19», κατέληξαν οι Seneff και Dopp.
Και για τους νεότερους ενήλικες και τα παιδιά, δεν υπάρχει κανένα όφελος, μόνο κίνδυνος.

«Αυτή η ανάλυση είναι συντηρητική», σημειώνουν οι συγγραφείς, «επειδή αγνοεί το γεγονός ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα που προκαλούνται όπως η θρόμβωση, η μυοκαρδίτιδα, η παράλυση του Bell και άλλες παρενέργειες που προκαλούνται από το εμβόλιο μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της διάρκειας ζωής.

Αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι υπάρχει περίπου 90% μείωση του κινδύνου θανάτου από COVID-19 εάν παρέχεται έγκαιρη θεραπεία σε όλα τα συμπτωματικά άτομα υψηλού κινδύνου, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λανθασμένος.

Λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση ανθεκτικών στα αντισώματα παραλλαγών όπως το Delta και το Omicron, για τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες οι εμβολιασμοί για COVID-19 έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά θανάτου από ότι ο COVID-19 για τους μη εμβολιασμένους».

Η ανάλυση είναι επίσης συντηρητική με την έννοια ότι λαμβάνει υπόψη μόνο τους θανάτους από εμβόλιο COVID που συμβαίνουν εντός ενός μήνα από την ένεση.
Όπως αποδεικνύεται από τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κίνδυνος θανάτου από κάθε αιτία είναι σχεδόν 300% μεγαλύτερος για όσους έλαβαν μια δεύτερη δόση τουλάχιστον πριν από έξι μήνες.

Οι έφηβοι διατρέχουν δραματικό κίνδυνο θανάτου από τα εμβόλια

Μια ανάλυση δεδομένων στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) από τους ερευνητές Spiro Pantazatos και Herve Seligmann υποδηλώνει ότι σε άτομα κάτω των 18 ετών, τα εμβόλια αυξάνουν μόνο τον κίνδυνο θανάτου από Covid 19.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, έχετε 51 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνετε από το εμβόλιο για τον covid 19 παρά να πεθάνετε από τον Covid 19 εάν δεν εμβολιαστείτε.
Στο ηλικιακό εύρος 18 έως 29 ετών, το εμβόλιο θα σκοτώσει 16 για κάθε άτομο που σώζει από τον θάνατο από τον COVID, και στην ηλικιακή ομάδα 30 έως 39 ετών, ο αναμενόμενος αριθμός θανάτων από εμβόλια για την πρόληψη ενός μόνο θανάτου από COVID είναι 15.

Μόνο στις ηλικιακές κατηγορίες 60 ετών και άνω εξομαλύνονται οι κίνδυνοι μεταξύ του εμβολιασμού και της μόλυνσης από τον Covid 19.

Πόσους είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε;

Υπάρχει μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους από ερευνητές στη Γερμανία και την Ολλανδία.
Η ανάλυση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 24 Ιουνίου 2021, στο περιοδικό Vaccines που προκάλεσε σάλο στη συντακτική επιτροπή, με ορισμένους από αυτούς να παραιτούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στο τέλος, το περιοδικό απλώς την ανακάλεσε — μια στρατηγική που φαίνεται να έχει γίνει κανόνας.

Μετά από ενδελεχή επανεξέταση, η εργασία αναδημοσιεύτηκε στο τεύχος Αυγούστου 2021 του Science, Public Health Policy and the Law.
Η ανάλυση διαπίστωσε ότι, «πολύ πιθανό για τρεις θανάτους που προλαμβάνονται από τον εμβολιασμό θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι περίπου δύο άνθρωποι πεθαίνουν ως συνέπεια αυτών των εμβολιασμών», έγραψαν οι συγγραφείς σε μια Επιστολή προς το Clinical and Translational Discovery.
Υπερασπιζόμενοι το έργο τους, συνέχισαν σημειώνοντας ότι:

«Η βάση δεδομένων στην οποία βασίσαμε την ανάλυσή μας ήταν μια μεγάλη μελέτη του εμβολίου BioNTech στο Ισραήλ.
Αυτή ήταν η μόνη μελέτη εκείνη την εποχή που επέτρεψε μια άμεση εκτίμηση της μείωσης του απόλυτου κινδύνου (ARR) στη θνησιμότητα.
Ομολογουμένως, η εκτίμηση του απόλυτου κινδύνου (ARR) στη θνησιμότητα ήταν διαθέσιμη μόνο για μια σύντομη περίοδο παρατήρησης 4 εβδομάδων μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, σημείο που έθιξαν οι επικριτές.
Κάποιος μπορεί να ήθελε μια μεγαλύτερη περίοδο παρατήρησης για να αναδείξει το όφελος των εμβολιασμών με μεγαλύτερη σαφήνεια, και η εκτίμησή μας για τον αριθμό που απαιτείται για τον εμβολιασμό (NNV) των 16.000 για την πρόληψη ενός θανάτου μπορεί να ήταν υπερβολικά συντηρητική.

Η πρόσφατα δημοσιευθείσα ενδιάμεση έκθεση 6 μηνών της ρυθμιστικής κλινικής δοκιμής BioNTech καλύπτει πλέον μια περίοδο αρκετά μεγάλη ώστε να μας επιτρέψει να δούμε ξανά αυτήν την αναλογία οφέλους κινδύνου.
Στον Πίνακα S4 αυτής της δημοσίευσης, αναφέρονται 14 θάνατοι στην ομάδα εικονικού φαρμάκου (n = 21 921) και 15 στην ομάδα εμβολιασμού (n = 21 926).

Μεταξύ αυτών, δύο θάνατοι στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου αποδόθηκαν στον COVID-19 και ένας στην ομάδα εμβολιασμού αποδόθηκε σε πνευμονία COVID-19.
Αυτό οδηγεί σε εκτίμηση του απόλυτου κινδύνου (ARR) στη θνησιμότητα = 4,56 × 10 –5 , και αντιστρόφως σε NNV = 1/ARR = 21 916 για την πρόληψη ενός θανάτου από COVID-19.
Αυτό δείχνει ότι η αρχική μας εκτίμηση δεν ήταν τόσο μακριά από τα όρια.

Η πιο πρόσφατη έκθεση ασφάλειας του γερμανικού Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) που καλύπτει όλες τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού (27 Δεκεμβρίου 2020 έως 30 Νοεμβρίου 2021… αναφέρει 0,02 θανάτους ανά 1000 εμβολιασμούς BioNTech ή 2 ανά 100.000 εμβολιασμούς.

Συγκεντρώσαμε τέσσερις περιπτώσεις θνησιμότητας ανά 100.000 εμβολιασμούς (όλα τα εμβόλια) από την ολλανδική βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης LAREB.
Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα των Thomas et al., μπορούμε να υπολογίσουμε ότι με 100.000 εμβολιασμούς σώζουμε πέντε ζωές.

Χρησιμοποιώντας την έκθεση φαρμακοεπαγρύπνησης PEI για το ίδιο προϊόν, βλέπουμε ότι αυτοί οι 100.000 εμβολιασμοί σχετίζονται με δύο θανάτους, ενώ χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων LAREB τον Ιούνιο του 2021, συσχετίστηκαν με τέσσερις θανάτους σε όλα τα εμβόλια και σχετίζονται με δύο θανάτους στην οι πιο πρόσφατες αναφορές σχετικά με το εμβόλιο BioNTech…
Με άλλα λόγια, καθώς εμβολιάζουμε 100.000 άτομα, μπορεί να σώσουμε πέντε ζωές, αλλά κινδυνεύουμε από δύο έως τέσσερις θανάτους».

Η αναλογία κινδύνου-οφέλους μπορεί να είναι ακόμη χειρότερη, ωστόσο, καθώς αυτοί οι υπολογισμοί δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι τα δεδομένα παθητικής φαρμακοεπαγρύπνησης «είναι διαβόητα για την υποτίμηση των θυμάτων και των παρενεργειών», σημειώνουν οι συγγραφείς ή το γεγονός ότι οι σοβαρές παρενέργειες όπως η μυοκαρδίτιδα, επηρεάζουν τα νεαρά άτομα με εκπληκτικό ρυθμό, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής μακροπρόθεσμα.

Δεν Διαθέτουμε Σύστημα Φαρμακοεπαγρύπνησης που να λειτουργεί

Σε ένα άρθρο του Αυγούστου 2021, ο αρχισυντάκτης του Science, Public Health Policy and the Law, James Lyons-Weiler, Ph.D., έγραψε:
«Υπάρχουν δύο μηνύματα από όσους κατέχουν αξιώματα ή άλλες θέσεις με επιρροή στη Δημόσια Υγεία σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια των εμβολίων.

Το πρώτο μήνυμα είναι ότι οι μακροχρόνιες τυχαιοποιημένες διπλά τυφλές κλινικές δοκιμές ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δεν είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη μελέτη της ασφάλειας των εμβολίων, επειδή έχουμε «φαρμακοεπαγρύπνηση», δηλαδή μακροπρόθεσμη επιτήρηση ασφάλειας μετά τη διάθεση στην αγορά, η οποία υποστηρίζεται από ευρέως προσβάσιμα, παθητικά συστήματα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων.

Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι οποιαδήποτε χρήση αυτών των ίδιων συστημάτων παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ή θάνατο δεν υποστηρίζεται από τέτοια συστήματα…

Πρέπει να υπάρχει χώρος για διαφωνίες στην επιστήμη, αλλιώς επιστήμη δεν υπάρχει.
Είναι λυπηρό να μαρτυρούμε το γεγονός ότι η επιστήμη έχει εκφυλιστεί σε έναν πόλεμο ενάντια σε ανεπιθύμητα και άβολα αποτελέσματα, συμπεράσματα και ερμηνείες.

Στο κύριο άρθρο του, ο Lyons-Weiler επέκρινε συγκεκριμένα το περιοδικό Vaccine για την ανάκληση της ανάλυσης κινδύνου-οφέλους που αναφέρθηκε παραπάνω και χλεύασε τα μέλη της συντακτικής επιτροπής που παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, σημειώνοντας ότι «η παραίτηση δεν είναι επιστήμη».

«Ο ισχυρισμός των παραιτηθέντων μελών της συντακτικής επιτροπής είναι ότι δεν έχει σημειωθεί θάνατος λόγω του προγράμματος εμβολιασμού.
Όσο χρήσιμος κι αν είναι αυτός ο ισχυρισμός σε μια προδιαγεγραμμένη αφήγηση, δεν βασίζεται σε εμπειρικά στοιχεία και, ως εκ τούτου, είναι αδικαιολόγητος», έγραψε ο Lyons-Weiler.

Παρόλο που μπορεί πράγματι να χρειαζόμαστε καλύτερη φαρμακοεπαγρύπνηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό το σημείο ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν ενδείκνυνται για τους περισσότερους ανθρώπους.
Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι θα κοιτάξουν πίσω αυτή τη στιγμή και θα ορκιστούν να μην την επαναλάβουν ποτέ.
Εν τω μεταξύ, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξετάσουμε και να αξιολογήσουμε τα δεδομένα που έχουμε και να λάβουμε αποφάσεις ανάλογα.
ss2.png
ss1.png

ss4.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης