Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Αντιικά χάπια για τους ασθενείς από τα φαρμακεία νοσοκομείων του ΕΣΥ έως τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4)

Κορωνοϊός: Αντιικά χάπια για τους ασθενείς από τα φαρμακεία νοσοκομείων του ΕΣΥ έως τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4)
Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των φαρμάκων είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό

Προμήθεια αντιικών χαπιών για τον κορωνοϊό από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Για την είσοδο δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.
Το υπουργείο Υγείας εξασφάλισε έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2022), την προμήθεια των αντιικών χαπιών για κορωνοϊό από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών με Covid-19.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των φαρμάκων είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.
Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής.
Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->