Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Όπου φύγει... φύγει: Στο «κόκκινο» οι εθνικές οδοί λόγω της εξόδου για το Πάσχα

Όπου φύγει... φύγει: Στο «κόκκινο» οι εθνικές οδοί λόγω της εξόδου για το Πάσχα
Τα νούμερα που προκύπτουν από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας να θυμίζουν τις προ κορωνοϊού εποχές, καταρρίπτοντας τα σχετικά ρεκόρ

Αυξημένη είναι η κίνηση στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας λόγω της εξόδου των εκδρομέων για το Πάσχα, η οποία τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Ειδικότερα σύμφωνα με την Τροχαία ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση.
Καλύτερη είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου ναι μεν η κίνηση είναι αυξημένη, αλλά υπάρχει σταθερή ροή.
Η κατάσταση αναμένεται να εκτονωθεί από τις πρώτες απογευματινές ώρες, με την Τροχαία να είναι επί ποδός για να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα.

Ρεκόρ με δεδομένα προ κορωνοϊού

Τα νούμερα που προκύπτουν από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας να θυμίζουν τις προ κορωνοϊού εποχές, καταρρίπτοντας τα σχετικά ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τρίτη έφυγαν από την Αθήνα συνολικά 52.150 οχήματα, 26.831 προς Κορινθία και 25.319 προς Λαμία.
Την αντίστοιχη ημερομηνία το 2021 και ενώ βρισκόμασταν σε lockdown, είχαν φύγει από την Αττική 31.200 οχήματα, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη του 2019 (όταν δεν υπήρχε lockdown και περιορισμοί στις μετακινήσεις) είχαν φύγει από την Αττική 48.441 οχήματα.
Τη Μεγάλη Τετάρτη εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα συνολικά 77.114 οχήματα. Την αντίστοιχη ημέρα του 2021 φύγει 35.209 οχήματα, ενώ το 2019 είχαν φύγει 65.998 οχήματα.
Αναφορικά με τα δεδομένα της Μεγάλης Πέμπτης, από την πρωτεύουσα έφυγαν περισσότερα από 110.000 οχήματα, 67.261 από Αθηνών Κορίνθου και 48.283 από Αθηνών Λαμίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης