Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρναούτογλου: Έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές – Με τι καιρό θα κάνουμε Ανάσταση

Αρναούτογλου: Έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές – Με τι καιρό θα κάνουμε Ανάσταση
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου λοιπόν, η Ανάσταση θα γίνει με καλό και αίθριο καιρό, ενώ Κυριακή του Πάσχα αναμένεται περαιτέρω αισθητή βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να ξεπερνάει σε πολλές πόλεις τους 25 βαθμούς Κελσίου

Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος το Πάσχα, όμως μέχρι τότε θα εμφανίσει λασποβροχές, καθώς έρχεται μεταφορά αφρικανικής σκόνης, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, χωρίς όμως τα φαινόμενα να επιρεάζουν την Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο.
Πιο αναλυτικά, με βάση όσα είπε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, μεταφορά αφρικανικής σκόνης αναμένεται τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρχει θολούρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Παράλληλα, την Μεγάλη Παρασκευή θα σημειωθούν τοπικές λασποβροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, όπως σε Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, όμως αναμένεται να έχουν υποχωρήσει το Μεγάλο Σάββατο.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου λοιπόν, η Ανάσταση θα γίνει με καλό και αίθριο καιρό, ενώ Κυριακή του Πάσχα αναμένεται περαιτέρω αισθητή βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να ξεπερνάει σε πολλές πόλεις τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ο καιρός την Μεγάλη Πέμπτη

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει για την Μεγάλη Πέμπτη ότι προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.
Επίσης, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας.
Ακόμη, η θερμοκρασία αναμένεται να βρίσκεται σε μικρή άνοδο και να κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία από 3 έως 18 βαθμούς), 6 έως 22 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 23 βαθμούς), 8 έως 25 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 21 βαθμούς), 10 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 10 έως 21 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης