Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε ένας νεκρός

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε ένας νεκρός
Στη Θεσσαλονίκη σπεύδουν ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα

(upd) Τραγικός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (6/4/2022) στο πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, εντοπίστηκε ένας νεκρός, ενώ ακόμα ένας ασθενής διασωληνώθηκε και τέσσερις έχουν εγκαύματα.
Το νεκρό άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Πνευμολογικής Κλινικής, στην πτέρυγα covid από όπου και ξεκίνησε η φωτιά και όπου νοσηλεύονταν περίπου 20 ασθενείς.



Σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής covid στο Παπανικολάου, Διαμαντή Χλωρός, «ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά». Μιλώντας στο Open, εξήγησε ότι η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτίριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωνοϊό. «Οι καπνοί είναι πάρα πολύ πυκνοί και αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε εικόνα τι γίνεται με τους 20 ασθενείς», σημείωσε ο κ. Χλωρός.


Στη Θεσσαλονίκη σπεύδουν Πλεύρης και Γκάγκα

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αλλά και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης