Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Θερμή υποδοχή» στον Κορυδαλλό για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σπεύδει εισαγγελέας

«Θερμή υποδοχή» στον Κορυδαλλό για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σπεύδει εισαγγελέας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί ενώ βρίσκεται και σε απομόνωση

Σχετικά Άρθρα

Ένταση επικράτησε μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Σπεύδει εισαγγελέας

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εντός της ημέρας, στις φυλακές θα μεταβεί και ο εισαγγελέας, καθώς -όπως μετέδωσε ο Alpha- η 33χρονη δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κρίθηκε προφυλακιστέα και χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης