Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα μείνει σε ειδικό κελί και θα προαυλίζεται μόνη

Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα μείνει σε ειδικό κελί και θα προαυλίζεται μόνη
Ειδική μέριμνα για την προφυλάκιση της στις φυλακές Κορυδαλλού
Σχετικά Άρθρα

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη το πρωί της Τρίτης (5/4/2022), η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε μετά την απολογία της.
Την ώρα που έφτασε στις φυλακές, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο την αποδοκίμασε, ενώ αυτή φορώντας κουκούλα οδηγήθηκε με σκυμμένο το κεφάλι εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποτελεί «κόκκινο πανί» για τις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να υπάρχει ειδική μέριμνα για την προφυλάκισή της. Έτσι, μετά τις πρώτες δύο μέρες τις οποίες και θα τις περάσει σε απομόνωση, λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό, στην συνέχεια αναμένεται να μείνει σε ειδικό χώρο και θα προαυλίζεται μόνη της ετσι ώστε να αποφευχθεί να δεχθεί οποιαδήποτε επίθεση από τις συγκρατούμενές της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης