Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Έχει σώας τας φρένας» απεφάνθη το δικαστήριο για τον εφοπλιστή Γιάννη Λεμό - Η διαμάχη για τη μυθική περιουσία

«Έχει σώας τας φρένας» απεφάνθη το δικαστήριο για τον εφοπλιστή Γιάννη Λεμό - Η διαμάχη για τη μυθική περιουσία
Τα τελευταία πέντε χρόνια η οικογένεια του καπετάν Γιάννη Λεμού, βρίσκεται σε διαμάχη

Νέες εξελίξεις στην διαμάχη της οικογένειας Λεμού, προκύπτει από την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που απορρίπτει την αίτηση του πρωτότοκου γιου του Καπετάν Γιάννη Λεμού του Διαμαντή, να τεθεί ο 92χρονος πατέρας του «υπό μερική στερητική δικαστική συμπαράσταση εξαιτίας της νευρολογικής - πνευματικής ασθένειάς του και της προχωρημένης ηλικίας του».
Η απόφαση που εξεδόθη στις 18 Μαρτίου απορρίπτει οριστικά και ουσιαστικά την αίτηση του υιού του Διαμαντή, κλείνοντας ουσιαστικά και τον κύκλο αυτής της ενδοοικογενειακής διαμάχης με φόντο την περιουσία του εφοπλιστή που μένει πλέον μόνιμα στο Μονακό.

Η ενδοοικογενειακή διαμάχη

Τα τελευταία πέντε χρόνια η οικογένεια του καπετάν Γιάννη Λεμού, βρίσκεται σε διαμάχη.
Στα 92 του χρόνια βλέπει τα τέσσερα τέκνα του, χωρισμένα σε δύο στρατόπεδα, να αλληλοκατηγορούνται και να καταφεύγουν στα δικαστήρια με φόντο, όπως λένε μέσα από τα δικόγραφα, τη διαχείριση της περιουσίας του πατριάρχη της οικογένειας.
Μια περιουσία που περιλαμβάνει πλοία, βίλες σε Μονακό, Λονδίνο και Αθήνα, μετρητά, μετοχές και πολλές εταιρείες.
Με απλά λόγια, τα δύο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Διαμαντής και Γιώργης, υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τους, που έχουν να δουν πολλά χρόνια, δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του και ουσιαστικά κουμάντο κάνουν τα ετεροθαλή αδέλφια τους, Κυριακούλα και Μάρκος που, όπως λένε, τον έχουν απομονώσει.
Η νομική εκπρόσωπος του κ. Ιωάννη Λεμού, κυρία Σταματία Μάρκου
Γι' ʼ αυτό τον λόγο κατέθεσαν το περασμένο καλοκαίρι αίτηση, σύμφωνα με την οποία ζητούν «να τεθεί ο πατέρας τους υπό μερική στερητική δικαστική συμπαράσταση εξαιτίας της νευρολογικής - πνευματικής ασθένειάς του και της προχωρημένης ηλικίας του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης