Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε 5 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Νανά Παλαιτσάκη

Σε 5 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Νανά Παλαιτσάκη
Η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη Αντιγόνη Βαφειάδη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου: «Μετά από μία διαδικασία 2,5 ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου»

Με πέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε χθες στο δικαστήριο για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην συντρόφου της, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη Αντιγόνη Βαφειάδη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.
«Μετά από μία διαδικασία 2,5 ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου.
Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε κιόλας», είπε αρχικά κι εξήγησε πως στη δίκη παρεβρέθη μάρτυρας που επιβεβαίωσε όλα όσα κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη στη μήνυση.
Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της γνωστής δημοσιογράφου, Χάρης Κατσιβαρδάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και τόνισε πως το δικαστήριο επέβαλε την κατωτάτη των ποινών για τα δύο αδικήματα, που κατηγορείται ο πελάτης του, αν και η Εισαγγελέας, όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε αντίθετη γνώμη.
«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι πως η αλήθεια θα λάμψει στο Εφετείο», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως η «απολογία» του πελάτη του δεν σημαίνει πως αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.
Τέλος, μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του και ανέφερε πως είναι πρόθυμος να επανορθώσει δημοσίως και να αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλει κατά της Νανάς Παλαιτσάκη, εφόσον φτάσουν σε συμβιβασμό.
Χθες, ενώ βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, η δημοσιογράφος θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την υπόθεση της.
«Έχω κληθεί ως μάρτυρας για ένα θέμα ενδοοικογενειακής βίας, στην οποία υπήρξα θύμα και φυσικά είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Υπήρξα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, υπήρχε απειλή κατά της ζωής μου. Τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν μπορούν να δικαιωθούν εύκολα σε νομικό επίπεδο. Για να δικαιωθείς ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει να είσαι ακρωτηριασμένη ή νεκρή. Το λέω σε γυναίκες και σε όσους ακούνε, να μην ντρέπονται γιατί αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι το θύμα», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης