Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Να μην πάει ο κόσμος στις παρελάσεις – Καλύτερο το φετινό Πάσχα

Παγώνη: Να μην πάει ο κόσμος στις παρελάσεις – Καλύτερο το φετινό Πάσχα
Η Επιτροπή πρέπει να πάει βήμα – βήμα όσον αφορά το πιστοποιητικό εμβολιασμού είπε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως δεν θα πρέπει ο κόσμος να πάει στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λόγω του κινδύνου από την πανδημία του κορωνοϊού επισήμανε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία ωστόσο ανέφερε πως το φετινό Πάσχα θα είναι καλύτερο.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη είπε πως φέτος το Πάσχα οι πολίτες θα μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους, αν και σημείωσε πως οι μάσκες θα παραμείνουν.
Όπως είπε, τα κρούσματα μπορεί να αυξηθούν λίγο ακόμα αναφέροντας πως αν και οι «σκληροί δείκτες» έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα, παρόλο αυτά οι θάνατοι καταγράφουν διψήφιο αριθμό και άρα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
Η κα.Παγώνη απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό, ιδιαίτερα στους άνω των 60 ετών και με υποκείμενα νοσήματα, τονίζοντας ότι «αυτοί που έχουν εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση και νοσούν με τις υποπαραλλαγές της Omicron παίρνουν οδηγίες και μένουν σπίτι τους, καθώς έχουν απλά συμπτώματα, ενώ οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στα νοσοκομεία».
Ερωτηθείσα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, επισήμανε ότι η Επιτροπή πρέπει να πάει βήμα- βήμα, καθώς η άρση της υποχρέωσης της μάσκας σε συνδυασμό με την Καθαρά Δευτέρα, οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης