Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι – Προσαγωγή 45χρονου για την απαγωγή Κυπαρίσση

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι – Προσαγωγή 45χρονου για την απαγωγή Κυπαρίσση
Από τα πυρά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε στο πόδι ο 45χρονος, ο οποίος όμως προσπάθησε να διαφύγει πεζός από το σημείο

Νέα προσαγωγή υπήρξε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.
Ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος πριν από λίγο εντοπίστηκε μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος της συμμορίας που πραγματοποίησε την απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της Αστυνομίας επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ωστόσο, αυτός κινήθηκε προς την πλευρά τους και επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα.
Τότε, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με τα υπηρεσιακά τους πιστόλια προς την πλευρά των τροχών και της μηχανής του Ι.Χ. αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν. Από τα πυρά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε στο πόδι ο 45χρονος, ο οποίος όμως προσπάθησε να διαφύγει πεζός από το σημείο.
Λίγα μέτρα μακριά, όμως, συνελήφθη και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Σημειώνεται πως η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απαγωγέων που είχαν συλληφθεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης