Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη για τις 28 Μαρτίου

Διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη για τις 28 Μαρτίου
Εισαγγελέας και έδρα έκαναν δεκτό το αίτημα του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που υποστήριξε ότι ο εντολέας του έχει δικαίωμα και επιθυμεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε να μπορέσει και να ζητήσει κατ' αντιπαράσταση με τις καταγγέλλουσες, αλλά δεν του επέτρεψε η επιβαρυμένη υγεία του που έχει οδηγήσει και στην απώλεια 25 κιλών

Για τις 28 Μαρτίου διέκοψε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να είναι παρών και ο κατηγορούμενος, ο συνήγορος του οποίου επικαλέστηκε χρόνιο πρόβλημα υγείας του ηθοποιού και ζήτησε αναβολή.
Εισαγγελέας και έδρα έκαναν δεκτό το αίτημα του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που υποστήριξε ότι ο εντολέας του έχει δικαίωμα και επιθυμεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε να μπορέσει και να ζητήσει κατ' αντιπαράσταση με τις καταγγέλλουσες, αλλά δεν του επέτρεψε η επιβαρυμένη υγεία του που έχει οδηγήσει και στην απώλεια 25 κιλών.
«Δήλωσε μέσω των συνηγόρων του ότι θέλει να παρασταθεί και να συμμετέχει, να κάνει ερωτήσεις γιατί κατηγορείται για αδικήματα μεγάλης ποινικής απαξίας. Αν και το πρόβλημα υγείας του δεν προκύπτει από έγγραφα, θα προτείνω να γίνει δεκτό το αίτημα του προκειμένου να μπορεί να παρασταθεί ο ίδιος στο δικαστήριο» σημείωσε η εισαγγελέας.
Αντίθετα, το «παρών» έδωσαν από το πρωί στο δικαστήριο όλες οι γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον σκηνοθέτη και θιασάρχη: οι τρεις καταγγέλλουσες, όπως επίσης οι συνάδελφοί τους, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα.
Ως μάρτυρες, προταθέντες από την πολιτική αγωγή θα καταθέντους οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια. Στο δικαστήριο ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στο πειθαρχικό όργανο του οποίου είχαν προσφύγει συνάδελφοί του για φερόμενα αδικήματα δεν ερευνήθηκαν ποινικά λόγω παραγραφής.
Σημειώνεται ότι κατά την κλήρωση των ενόρκων ο κ. Δημητρακόπουλου εξαιρούσε τις γυναίκες υποψήφιες. Στην αρχή της συνεδρίασης η εισαγγελέας της έδρας επικαλούμενη περιστατικού που είχε συμβεί στο παρελθόν με τη μία εκ των συνηγόρων του κατηγορουμένου, Κική Μπακιρτζίδου, δήλωσε αποχή από τη δίκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης