Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη Φουρθιώτη: Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί πως της έκλεψε 200.000 ευρώ - «Όλο εκβιάζει και απειλεί»

Δίκη Φουρθιώτη: Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί πως της έκλεψε 200.000 ευρώ - «Όλο εκβιάζει και απειλεί»
Τι κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ξεκίνησε τελικά μετά από μια σειρά αναβολών στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Ο Φουρθιώτης κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή, μία κατηγορία που αφορά στην κλοπή ποσού 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου το 2010 στο σπίτι της, σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος δεν βρίσκεται στη δίκη, καθώς οι δικηγόροι του προσκόμισαν ιατρική βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου.

Τι κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Στο δικαστήριο κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία υποστήριξε πως δράστης της κλοπής που σημειώθηκε στο σπίτι της ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, διότι μόνο εκείνος γνώριζε, τους κωδικούς τόσο για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, όσο και του συναγερμού.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι η κλοπή σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία στην Αλβανία και ενώ λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία της με το Μένιο Φουρθιώτη, διότι όπως ανέφερε, είχε δει πολύ περίεργα στη συμπεριφορά του, ενώ κάποιες από τις συμβουλές που της έδινε την οδηγούσαν σε καταστροφή.
Τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο ήταν περισσότερα από 200 χιλιάδες ευρώ αλλά το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών προέρχονταν από την αμοιβή που είχε λάβει για τη συμμετοχή της στο περιβόητο ροζ DVD.
"Είμαι μοντέλο, αυτή είναι η ιδιότητά μου, με ένα μορφασμό έγινα γνωστή, Από εκεί και πέρα ήλθαν άνθρωποι δίπλα μου. Ήταν άνθρωποι της προσκολλήσεως και ένας από αυτούς ήταν ο Φουρθιώτης", κατάθεσε στο δικαστήριο η Τζούλια Αλεξανδράτου και αναφερόμενη στο επίδικο ζήτημα της κλοπής είπε:
"Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή. Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο, όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο".
"Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει.
Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό.
Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα" είπε ακόμη η μάρτυρας χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως ένα άτομο που κάνει συνεχώς μηνύσεις, εκβιάζει και απειλεί.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν ακόμη και άλλοι μάρτυρες, όπως ο ειδικός που τοποθέτησε το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου "κατόπιν παραγγελίας του Φουρθιώτη", φίλοι της πολιτικώς ενάγουσας, αλλά και ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης