Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γκίβενς και Νικολούδης στο BN Sports, για το έπος της ΑΕΚ κόντρα στην ΚΠΡ: Από το «Νικόλα, με έσωσες», έως το «μας διέλυσαν» του Ιρλανδού φορ!

Γκίβενς και Νικολούδης στο BN Sports, για το έπος της ΑΕΚ κόντρα στην ΚΠΡ: Από το «Νικόλα, με έσωσες», έως το «μας διέλυσαν» του Ιρλανδού φορ!
Το έπος της ΑΕΚ απέναντι στην ΚΠΡ, μία από τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία της, που την έφερε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, γίνεται 45 ετών! Οι αντίπαλοι εκείνο το βράδυ, Ντον Γκίβενς και Τάκης Νικολούδης, γυρνούν τον χρόνο πίσω και μοιράζονται μέσω του BN Sports, όσα εκ διαμέτρου αντίθετα βίωσαν την 16η Μαρτίου του 1977 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Το 3-0 του Λόφτους Ρόουντ δεν άφηνε περιθώρια. Μεγάλο σκορ, βαρύ, που απαιτούσε κάτι κατά πολύ μεγαλύτερο από μία καλή εμφάνιση. Απαιτούσε ένα θαύμα, σαν αυτό που πραγματοποίησε η ΑΕΚ μία ημέρα σαν σήμερα (16/03) το 1977, «τσεκάροντας» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA
 
Τι κι αν απέναντί της βρέθηκε η ΚΠΡ που έναν χρόνο πριν, έχασε στο νήμα από τη Λίβερπουλ, τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας; Η ΚΠΡ που είχε σκοράρει σε κάθε ματς έως ότου επισκεφθεί το Νίκος Γκούμας; Η ΚΠΡ των 26 γκολ σε επτά παιχνίδια στην διοργάνωση; Με δύο γκολ του Θωμά Μαύρου κι ένα του Παπαϊωάννου, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το θαύμα! Επικράτησε με 3-0 των Άγγλων και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου «μίλησε» η έμπνευση του Φράντισεκ Φάντρονκ
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης