Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εβελίνα Παπούλια για τη δίκη του Φιλιππίδη (18/3): Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή

Εβελίνα Παπούλια για τη δίκη του Φιλιππίδη (18/3): Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή
Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα άτομα που έχουν κληθεί από την πλευρά των καταγγελόμενων γυναικών και θα καταθέσουν ως μάρτυρες, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι εκτός από την Εβελίνα Παπούλια, οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Κάτια Δανδουλάκη
Σχετικά Άρθρα

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Εβελίνα Παπούλια θα είναι μια από τις μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκινάει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.
Η εκπομπή "Super Κατερίνα” συνάντησε την Εβελίνα Παπούλια στον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου κάνει εκπομπή και εκείνη παραδέχτηκε ότι ανεξάρτητα από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη που έγινε πριν 20 χρόνια η ίδια έχει να καταθέσει τη δική της ιστορία χαρακτηρίζοντας τη δική της περίπτωση "ιδιόμορφη”.
Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα είναι παρούσα στο δικαστήριο αναφέροντας: "Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή".

Άλλες δύο πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν σε βάρος του Φιλιππίδη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες, αναμένεται την Παρασκευή 18 Μαρτίου να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα άτομα που έχουν κληθεί από την πλευρά των καταγγελόμενων γυναικών και θα καταθέσουν ως μάρτυρες, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι εκτός από την Εβελίνα Παπούλια, οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Κάτια Δανδουλάκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης