Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στην Πάτρα: Ανασφάλιστος οικοδόμος σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Ανασφάλιστος οικοδόμος σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα

Η "μαύρη εργασία" στη χώρα μας κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τους αλλοδαπούς εργάτες εξακολουθεί να αποτελεί "μάστιγα". Ορισμένες φορές μάλιστα η κατάληξη είναι τραγική.
Όπως συνέβη στην περίπτωση ενός 22χρονου οικοδόμου στην Πάτρα, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποφύγει έλεγχο από τον ΕΦΚΑ - κατόπιν σύστασης φυσικά του εργοδότη του - ανέβηκε σε μια σκαλωσιά στo εργοστάσιο όπου εργαζόταν, με συνέπεια να γλυστρίσει και πέσει στο κενό , βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος , ο νεαρός - πακιστανικής καταγωγής - δεν ήταν ο μοναδικός μετανάστης εργάτης, ο οποίος ήταν ανασφάλιστος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους.
Μετά την καταγγελία το περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης