Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Το συγκινητικό βίντεο του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού πού νίκησε τη λευχαιμία

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Το συγκινητικό βίντεο του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού πού νίκησε τη λευχαιμία
"O παιδικός καρκίνος θεραπεύεται!", όπως βεβαιώνει, με το προσωπικό του παράδειγμα, ο Αργεντινός αμυντικός του Παναιτωλικού

Κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και σήμερα αγωνίζεται στα γήπεδα της Superleague με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου Elias Pereya, έστειλε ένα μήνυμα δύναμης και πίστης πώς ο καρκίνος θεραπεύεται, με βίντεο στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ."Είμαι ο Elias Pereyra και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία.
Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου.
Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ήξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη αλλά ποτέ δεν τα παράτησα. Στα 15 ήμουν νικητής. Ήμουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω την ζωή με ελπίδα. Στα 18 μου πραγματοποίησα 10 συμμετοχές στην Α΄επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής ενώ κλήθηκα και από την Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής!
 Εγώ τα κατάφερα. Θα καταφέρεις κ εσύ! Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις!

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΟΤΕ! 
O παιδικός καρκίνος θεραπεύεται!", όπως βεβαιώνει, με το προσωπικό του παράδειγμα, ο Αργεντινός αμυντικός του Παναιτωλικού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης