Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται και ο 12ος δράστης – Αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται και ο 12ος δράστης – Αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα
Προφυλακιστέοι και οι 11 εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού
Σχετικά Άρθρα

Ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 15/2 ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος παραδόθηκε, χθες (Δευτέρα) το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο 22χρονος είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο.
Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ διώκεται - μεταξύ άλλων - για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαρύνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι.
Στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς και γι' αυτόν τον λόγο σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για οπλοκατοχή.

Αρνείται συμμετοχή

Πάντως, ο 22χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από την ανακρίτρια για την απολογία του.
Ο 22χρονος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, τονίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και ότι ήταν σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης καθώς και ότι ούτε γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι και την επικείμενη επίθεση, υποστηρίζοντας πως δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας.
Σημειώνεται πως από το αυτοκίνητο του κατέβηκαν τρεις, ο 25χρονος «Αθηναίος» που ήταν ο συνοδηγός, με το μαχαίρι στα χέρια, ενώ από την θέση πίσω από τον οδηγό ο 21χρονος που κρατούσε το δρεπάνι και ένα ακόμα Αλβανός, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 19χρονου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης