Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θύελλα αντιδράσεων από δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη – Οι διευκρινίσεις του τραγουδιστή

Θύελλα αντιδράσεων από δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη – Οι διευκρινίσεις του τραγουδιστή

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχετικά Άρθρα

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων ή νεαρών ανδρών:
«Όταν έσκασε η “βόμβα” με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα.
Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση» σημείωσε σε άλλο σημείο.
«Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα… Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση.
Πραγματικά λυπήθηκα, είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις κάτι τέτοιο.
Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και με την αλήθεια τη δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω.
Αλλά περιμένω να αποδειχθεί αν όλο αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη», είπε χαρακτηριστικά.

Η διευκρινιστική δήλωση

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και ο τραγουδιστής προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση.
«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.
Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.
Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα.
Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός τραγουδιστής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης