Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τζανάκης: Ατενίζουμε με αισιοδοξία το Πάσχα – Παγώνη: Δεν θα πεταχτούν ακόμα οι μάσκες

Τζανάκης: Ατενίζουμε με αισιοδοξία το Πάσχα – Παγώνη: Δεν θα πεταχτούν ακόμα οι μάσκες
Τι ανέφεραν ο Ν. Τζανάκης και η Μ. Παγώνη

«Ατενίζουμε με αισιοδοξία το Πάσχα», ανέφερε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, ο οποίος τόνισε ότι θετικό στοιχείο όσον αφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα, αποτελεί ότι το υγειονομικό σύστημα έχει βρει μια ισορροπία.
«Όπως προχωρά η ίωση θα μολύνει πολλούς αλλά θα προσφέρει όμως ανοσία σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμούμε συνέπεια να πάμε σε μια ενδημικού τύπου κατάσταση το Πάσχα ώστε να το γιορτάσουμε όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τζανάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, «οι νοσηλείες πέφτουν , οι μονάδες έχουν μικρή, αλλά σταδιακή πτώση εδώ και 20 μέρες, ενώ είμαστε κοντά στα 500 κρεβάτια τώρα από εκεί που ήμασταν στα 700».
Πρόσθεσε πως ακόμα κι αν ο ιός μας «εκπλήξει» είναι διαθέσιμα τα ανάλογα όπλα ώστε να αντιμετωπιστεί.

Παγώνη: Ο ιός δεν θα φύγει

Ο ιός δεν θα φύγει, τόνισε από την πλευρά της η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία συνιστά προσοχή και παράταση στη χρήση μάσκας.
«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο ιός δεν θα φύγει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θα πεταχτούν ακόμα οι μάσκες. Τα βήματα θα γίνουν βήμα βήμα και βδομάδα βδομάδα», τόνισε η κα Παγώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης