Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατί οι άνθρωποι έγιναν καχύποπτοι με τα εμβόλια; - Τι θα έπρεπε να περιλαμβάνει μια ειλικρινής ανακοίνωση για τον εμβολιασμό;

Γιατί οι άνθρωποι έγιναν καχύποπτοι με τα εμβόλια; - Τι θα έπρεπε να περιλαμβάνει μια ειλικρινής ανακοίνωση για τον εμβολιασμό;
Εάν τα εμβόλια σώζουν ζωές και προστατεύουν τους πολίτες και είναι ασφαλέστατα προϊόντα γιατί πριν την διάθεση των εμβολίων οι φαρμακευτικές εταιρίες ζήτησαν πλήρη νομική κάλυψη, πλήρη νομική ασυλία σε περίπτωση παρενεργειών;
Σχετικά Άρθρα

Παγκοσμίως παρατηρείται ξεκάθαρα κόπωση στην εμβολιαστική προσπάθεια, ενώ ίσως πρώτη φορά σε τέτοια ένταση οι πολίτες χωρίστηκαν σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Γιατί όμως συνέβη αυτό;
Οι λόγοι είναι πολλοί

1)Οι κυβερνήσεις και οι επιστήμονες καλλιέργησαν και διέσπειραν τον φόβο με στόχο να μπορέσουν να επιβάλλουν μέτρα ενάντια στα δικαιώματα των πολιτών όπως τα lockdowns.
Η τρομοκράτηση των κοινωνία πέτυχε και αυτό το μοντέλο χειραγώγησης των κοινωνιών με τον φόβο… χρησιμοποιήθηκε και στα εμβόλια.

2)Οι φαρμακευτικές εταιρίες, αποδείχθηκαν αδιαφανείς, αντί να παρουσιάσουν όλα τα ευρήματα τους και να δημοσιοποιήσουν τα θετικά και αρνητικά των εμβολίων… ζητούσαν από την δικαιοσύνη έως και 75 χρόνια… για να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία των ερευνών.
Η αδιαφάνεια περί τα εμβόλια ήταν προκλητική.

3)Εάν τα εμβόλια σώζουν ζωές και προστατεύουν τους πολίτες και είναι ασφαλέστατα προϊόντα γιατί πριν την διάθεση των εμβολίων οι φαρμακευτικές εταιρίες ζήτησαν πλήρη νομική κάλυψη, πλήρη νομική ασυλία σε περίπτωση παρενεργειών;
Γιατί αυτά τα ασφαλή κατά δήλωση των φαρμακευτικών εταιριών εμβόλια… χρειάζονται νομική προστασία;
Σε άλλη ανάλυση αναφέρουμε ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες μπορεί να απέφυγαν λόγω της νομικής τους ασυλίας αποζημιώσεις έως και 23 δισεκ. δολάρια.
Τελικά οι κυβερνήσεις προστατεύουν τους πολίτες ή τις φαρμακευτικές εταιρίες;
Οι πολίτες έχουν πλήρως κατανοήσει τι συμβαίνει και έτσι εξηγείται γιατί 300.000 εμβολιασμένοι δεν κάνουν το 3ο εμβόλιο… και τέτοια φαινόμενα θα δούμε πολλά διεθνώς.
Το αφήγημα απλά κατέρρευσε.

4)Οι φαρμακευτικές εταιρίες αντί να διεξάγουν αξιόπιστες μελέτες… πολύ γρήγορα παρασκεύασαν τα εμβόλια… τα οποία στην πορεία κρίθηκαν άκρως αναποτελεσματικά.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει ως προς την μετάδοση, είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν καμία προφύλαξη στην μετάδοση μετά από λίγο καιρό.
Είναι απόλυτα αναγνωρισμένο.
Τα εμβόλια δεν προστατεύουν ούτε από την νόσηση.
Τα στοιχεία από το Ισραήλ και άλλες χώρες αποδεικνύουν ότι σε σύνολο π.χ. 1200 βαριά νοσούντων στα νοσοκομεία, οι εμβολιασμένοι είναι 58% και οι ανεμβολίαστοι 42%.
Τα εμβόλια δεν προστατεύουν ούτε και στην νόσηση.
Έχει αποδειχθεί όμως ότι τα εμβόλια προστατεύουν στους θανάτους αν και με φθίνουσα πορεία.

5)Το τραγικό λάθος των κυβερνήσεων – και της ελληνικής κυβέρνησης – είναι ότι επιχείρησαν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.
Η πράξη αυτή είναι ανήθικη, απαράδεκτη, αντισυνταγματική… η αντίδραση των πολιτών εντός και εκτός Ελλάδος είναι εύλογη.
Ο μισός πλανήτης έχει εμβολιαστεί και ο άλλος μισός είναι ανεμβολίαστος.
Η προσπάθεια επιβολής και υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό ήταν απαράδεκτη πράξη που κάθε ελεύθερος άνθρωπος θα πρέπει να καταδικάσει.
Το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις αντί να προσπαθήσουν να πείσουν με σοβαρά επιχειρήματα για τον εμβολιασμό, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μαριονέτες επιστήμονες για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και εν συνεχεία επέβαλλαν υποχρεωτικότητες.
Πλέον πολλές χώρες καταργούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ότι πιο γελοίο έχει σκεφθεί ο ανθρώπινος νους, πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση αφού π.χ. είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε είσαι ανεμβολίαστος μεταδίδεις τον covid 19.

6)Ένα μεγάλο λάθος των κυβερνήσεων ήταν ότι χρησιμοποίησαν τα αργυρώνητα μέσα ενημέρωσης για να επιβληθούν και με μεθόδους προπαγάνδας καθημερινά διοχέτευαν φόβο στο υποσυνείδητο, εάν δεν προστατευτείς από τον covid 19 θα πεθάνεις, εάν δεν εμβολιαστείς θα πεθάνεις.
Τελικά οι νεκροί π.χ. στην Ελλάδα αναλογούν στο 0,24 ενώ στους νέους το 99,99989% δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Τι αναφέρει το Brownstone Institute

Η δημιουργία παράλογων επιχειρημάτων μπορεί να είναι μια πολύτιμη διανοητική άσκηση.
Μας βοηθούν να θυμόμαστε κάτι που κυβερνήσεις και μέσα ενημέρωσης θέλουν απεγνωσμένα να ξεχάσουμε:
ότι υπάρχουν πάντα εναλλακτικές στις ιστορίες που μας πουλάνε.

Οι άνθρωποι πρέπει να στηριζόμαστε στην ηθική και διανοητική κρίση που πρέπει να καλλιεργούμε συνεχώς αν θέλουμε να αντισταθούμε σε απολυταρχικές πολιτικές.
Σε τελική ανάλυση, αν σκοτώσουν την ικανότητά μας να οραματιζόμαστε πιο αξιοπρεπείς και επιβεβαιωτικές προσεγγίσεις στα κοινά μας προβλήματα τότε το παιχνίδι έχει τελειώσει. Κερδίζουν.

Πως θα έπρεπε να μοιάζουν οι ανακοινώσεις για την κυκλοφορία των εμβολίων;

Πως θα έπρεπε να μοιάζουν οι ανακοινώσεις για την κυκλοφορία των εμβολίων, εάν οι κυβερνήσεις που είναι επιφορτισμένες με την προστασία της υγείας μας έβλεπαν ως κάτι περισσότερο από βοοειδή που πρέπει να ακολουθούμε πιστά την Big Pharma.

Σε τρία εμβόλια κατά του Covid 19 έχουν χορηγηθεί άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον FDA, την αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων.

1 Μαρτίου 2021

Τον τελευταίο χρόνο, ο ιός SARS-CoV-2 έχει προκαλέσει πολυάριθμες νοσηλείες και θανάτους.
Ενώ ο αριθμός των νοσηλειών και των θανάτων από τον Covid που αναφέρονται στον Τύπο είναι συχνά αρκετά μεγάλος, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι οφείλονται στην πραγματικότητα λόγω
α) της αποδεδειγμένης ανακρίβειας των τεστ PCR
β) της ασαφούς διάκρισης μεταξύ αυτών που νοσηλεύτηκαν ή πέθαναν κυρίως λόγω του ιού και εκείνων για τους οποίους είχαν πολλά προβλήματα υγείας και παράλληλα νόσησαν και από covid 19.

Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι για όλες τις συγκρίσεις των μέσων ενημέρωσης με προηγούμενες πανδημίες, όπως η ισπανική γρίπη του 1918, η οποία εκτιμάται ότι έχει προκαλέσει έως και 50 εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών ομάδων, ο SARS-CoV ήταν σχετικά ήπιος, με ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) γενικά αρκετά κοντά σε αυτό της ετήσιας γρίπης.
Επίσης αποδείχθηκε ότι κατά βάση οι ηλικιωμένοι εμφάνιζαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρής νοσηλείας και θανάτου ειδικά όσοι έπασχαν και από άλλες ασθένειες.

Αλλά, φυσικά, κάθε σοβαρή ασθένεια ή θάνατος είναι μια τραγωδία για την οικογένεια που πλήττεται από αυτά.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τώρα στο κοινό των ΗΠΑ τρία νέα πειραματικά εμβόλια, τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά με εξαιρετικά επιταχυνόμενο πρόγραμμα στο πλαίσιο της προσπάθειας Operation Warp Speed που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο Trump το 2020.

Τα αποτελέσματα των αρχικών δοκιμών υποδηλώνουν ότι αυτά τα νέα εμβόλια μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των ποσοστών σοβαρών ασθενειών και θανάτων μεταξύ εκείνων που είναι πιο επιρρεπείς στις πιο αρνητικές επιπτώσεις του ιού SARS-CoV-2. Ωστόσο, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι εφόσον αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα… από αυτές που απαιτούνται συνήθως από τους ομοσπονδιακούς κανόνες, εξαιρουμένων των δοκιμών σε ζώα που συχνά διεξάγονται για να μετρηθεί τόσο η αποτελεσματικότητα όσο και οι πιθανές παρενέργειες των νέων φαρμάκων, δεν μπορούμε να δώσουμε καμία σταθερή διαβεβαίωση ότι αυτό θα είναι η υπόθεση.

Γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Αυτά τα εμβόλια διατίθενται στο κοινό βάσει των Εξουσιοδοτήσεων Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUAs), μια κατηγοριοποίηση που υπολείπεται σημαντικά της «Έγκρισης» λόγω της δραστικής συντόμευσης της διαδικασίας δοκιμής. Επομένως, οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» πρέπει να θεωρείται όχι ως τεκμηριωμένος, αλλά μάλλον ως φιλόδοξος.

Θα είμαστε σε θέση να καταλήξουμε σε οριστικά συμπεράσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους σε αρκετά χρόνια μόνο όταν ολοκληρωθεί ο πλήρης κύκλος των δοκιμών και οι κρατικές υπηρεσίες έχουν συλλέξει και αναλύσει αυστηρά τα αποτελέσματα της ευρείας πειραματικής χρήσης τους στο κοινό.

Σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς κανόνες που διέπουν την ανάπτυξη προϊόντων EUA, οι πολίτες έχουν «την επιλογή να αποδεχθούν ή να αρνηθούν τη χορήγηση του προϊόντος» και σχετικά με «τις εναλλακτικές λύσεις έναντι του προϊόντος που είναι διαθέσιμες και τα οφέλη και τους κινδύνους τους».
Επιπλέον, το EEOC έχει καταστήσει σαφές ότι, σύμφωνα με το ADA, το Rehabilitation Act και άλλους νόμους EEO, οι εργοδότες δεν μπορούν να προσφέρουν κίνητρα για τον εμβολιασμό που είναι με οποιονδήποτε τρόπο καταναγκαστικά.

  • Αυτοί οι κανόνες βασίζονται στην ευρύτερη δομή του διεθνούς δικαίου σχετικά με τα ιατρικά πειράματα που προέκυψε από τις Αρχές της Νυρεμβέργης που διατυπώθηκαν στον απόηχο των εκτεταμένων ιατρικών πειραμάτων των Γερμανών ιατρών.

Οι άνθρωποι δηλώνουν ξεκάθαρα ότι σε θέματα ιατρικής περίθαλψης η «εθελοντική συμμετοχή» και μόνο μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Εν ολίγοις, κανένα φάρμακο δεν μπορεί να επιβληθεί σε έναν άνθρωπο χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Ως βασικός υποστηρικτής και υπογράφοντες τις Αρχές της Νυρεμβέργης, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεσμεύεται νομικά από τις οδηγίες που περιέχονται σε αυτές.

  • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χορηγήσει στις τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν παραγάγει τέτοια εμβόλια πλήρη ασυλία από την ευθύνη για τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν σε όσους τα λαμβάνουν.

Επομένως, εάν αυτά τα πειραματικά εμβόλια βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο την υγεία σας ή την υγεία ενός μέλους της οικογένειάς σας, θα έχετε ελάχιστη ή καθόλου νομική προσφυγή για να αποζημιωθείτε.

  • Τα εμβόλια που έχουν την ικανότητα να σταματήσουν την αλυσίδα μόλυνσης και μετάδοσης με αυτόν τον τρόπο λέγεται ότι προσφέρουν «αποστειρωτική ανοσία».

Ενώ ορισμένοι επιστήμονες έχουν εκφράσει την ελπίδα ότι με τη μείωση του ιικού φορτίου στα σώματα εκείνων που εμβολιάστηκαν με αυτά τα τρία προϊόντα η μόλυνση και η μετάδοση μπορεί να εξασθενήσουν, δεν υπάρχει τίποτα στα διαθέσιμα κλινικά δεδομένα που να τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρισμό.
Μάλιστα, στις περιλήψεις των κλινικών δεδομένων που συγκεντρώθηκαν ως μέρος της κυβερνητικής EUA των τριών προϊόντων ( Pfizer σελ. 53, Moderna σελ. 48 και Janssenσελ.55) όλοι δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να επιβεβαιωθούν τέτοιοι ισχυρισμοί.

  • Δεδομένου ότι τα εμβόλια δεν έχουν αποδείξει τεκμηριωμένα την ικανότητα να σταματήσουν τη μόλυνση και τη μετάδοση, το επιχείρημα ότι κάποιος πρέπει να εμβολιαστεί για να προωθήσει το δημόσιο καλό έχει μηδενική εγκυρότητα.

Η απόφαση εμβολιασμού θα πρέπει να θεωρείται ως μια καθαρά προσωπική απόφαση.

Ο μόνος τομέας όπου τα πειραματικά εμβόλια φαίνεται να έχουν δείξει κάποια αποτελεσματικότητα είναι ο περιορισμός των σοβαρών ασθενειών και των θανάτων μεταξύ του σχετικά μικρού αριθμού των ατόμων της εθελοντικής ομάδας που μολύνθηκαν με τον ιό SARS-CoV-2.
Ωστόσο, αυτή η φαινομενική επιτυχία πρέπει να σταθμιστεί έναντι του γεγονότος ότι σε τουλάχιστον μία από τις δοκιμές, η συνολική θνησιμότητα ήταν μεγαλύτερη στην ομάδα που εμβολιάστηκε παρά στην ομάδα που δεν εμβολιάστηκε.
Επιπλέον, τα έγγραφα EUA που ενέκρινε η FDA με βάση τις πληροφορίες που τους παρείχαν οι φαρμακευτικές εταιρείες καταδεικνύουν ότι καμία από τις εταιρείες δεν ήταν διατεθειμένη να προτείνει ότι η ικανότητα των εμβολίων να περιορίσει σοβαρές ασθένειες και θάνατο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από δύο μήνες.

  • Τα ποσοστά αποτελεσματικότητας των εμβολίων που κυκλοφορούν επί του παρόντος στα μέσα ενημέρωσης (π.χ. το πολύ επαναλαμβανόμενο 95% που αποδίδεται στο εμβόλιο Pfizer), όπως φαίνεται να υποθέτουν πολλοί, δεν αναφέρονται με κανέναν τρόπο στο επίπεδο συνολικής προστασίας που λαμβάνει ένα άτομο από τη μόλυνση.

Όπως είδαμε, οι εταιρείες παραδέχθηκαν ότι δεν υπήρχαν αρκετές κλινικές πληροφορίες για να διατυπωθούν ισχυρισμοί σε αυτούς τους τομείς ζωτικής σημασίας για το κοινό.

Σε τι αναφέρονται λοιπόν;

Όταν μιλάμε για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, μπορούμε να το εκφράσουμε με δύο βασικούς τρόπους.

Το πρώτο αφορά την Απόλυτη Μείωση Κινδύνου (ARR).

Για παράδειγμα, στην περίπτωση των δοκιμών Pfizer, ο αριθμός των ατόμων που ανέπτυξαν Covid στην ομάδα ελέγχου (μη εμβολιασμένοι) ήταν ήδη απίστευτα χαμηλό 0,88% (162 σε σύνολο 18.325 ατόμων).
Στην ομάδα που εμβολιάστηκε, ο αριθμός εκείνων που εμφάνισαν τη νόσο ήταν 0,04% (8 σε σύνολο 18.198).
Όταν υπολογίσουμε τη διαφορά μεταξύ των δύο αποτελεσμάτων ως ποσοστό, παίρνουμε ARR 0,84%.
Δηλαδή, έχετε 0,84% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξετε Covid εάν εμβολιαστείτε.
Και αυτό το «όφελος» ισχύει μόνο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει η Pfizer, για τις πρώτες επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Από πού λοιπόν προέρχεται ο περίφημος ισχυρισμός κατά 95% αποτελεσματικότητα;

Αυτή είναι η έκφραση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου στη μείωση του σχετικού κινδύνου (RRR), δηλαδή η διαφορά μεταξύ 0,84% και 0,04% εκφρασμένη ως ποσοστό.
Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούν ότι τα εμβόλια είναι 95% αποτελεσματικά δεν ξέρουν αυτή την κεφαλαιώδη διαφορά που αναλύουμε.

Τα εμβόλια μπορεί να αποδειχθούν ωφέλιμα για έναν αριθμό ατόμων για τα οποία τα προφίλ υγείας τα καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες και θάνατο ως αποτέλεσμα της έκθεσης στον SARS-CoV -2.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι αυτά τα εμβόλια είναι πειραματικά και ότι κανείς δεν κατανοεί πραγματικά την πλήρη αποτελεσματικότητά τους ούτε το σύνολο των παρενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν.
Και εάν εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες, ο εμβολιαζόμενος θα βρεθεί χωρίς νομική προστασία ενώπιον των φαρμακευτικών εταιριών.

Επιπλέον, όπως έδειξαν οι κλινικές δοκιμές, αυτά δεν είναι εμβόλια που τελειώνουν τον covid 19 και επομένως κανείς δεν μπορεί ή δεν πρέπει να εξαναγκαστεί να εμβολιαστεί στο όνομα του «δημόσιου καλού».
Και ακόμη κι αν αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούν το δημόσιο καλό σταματώντας τη μόλυνση και τη μετάδοση, οι κανονισμοί της κυβέρνησης των ΗΠΑ και το διεθνές δίκαιο απαγορεύουν ξεκάθαρα τον εξαναγκασμό των πολιτών σε εμβολιασμό.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη στη λήψη της δικής σας απόφασης σχετικά με τα φάρμακα που επιλέγετε να λαμβάνετε για το σώμα σας σε αυτήν την ανησυχητική περίοδο της ιστορίας του έθνους μας»

Κάπως έτσι έπρεπε να ήταν οι ανακοινώσεις των κυβερνήσεων για τον εμβολιασμό…
Αντί της λογικής προσπάθησαν δια της υποχρεωτικότητας των εμβολίων να επιβληθούν λανθασμένα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης