Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γώγος: Έως το Πάσχα θα έχουν αρθεί οι περισσότεροι περιορισμοί για την covid

Γώγος: Έως το Πάσχα θα έχουν αρθεί οι περισσότεροι περιορισμοί για την covid
Υπάρχει μια ύφεση της πανδημίας και μια μείωση σε εισαγωγές και νοσηλείες είπε ο κ.Γώγος
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως έως το Πάσχα θα έχουν αρθεί οι περισσότεροι περιορισμοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας της covid διατύπωσε ο καθηγητής Παθολογίας, Χ. Γώγος.
«Η στρατηγική μας είναι να αρθούν οι περισσότεροι περιορισμοί έως το Πάσχα, με την ελπίδα ότι τα δεδομένα σχετικά με την πανδημία θα είναι πολύ καλύτερα» υποστήριξε ο κ.Γώγος, επισημαίνοντας πως σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που θα αρθούν το επόμενο διάστημα, το μέτρο της μάσκας θα παραμείνει μέχρι να έχουμε μεγάλη αποκλιμάκωση.
Ο κ.Γώγος έκανε μάλιστα γνωστό ότι η επιτροπή των ειδικών συζητά ήδη μήπως διεξαχθούν κάποια πολιτιστικά δρώμενα χαμηλού κινδύνου για τις Απόκριες, όπου δεν θα υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός και την άλλη βδομάδα θα ληφθούν αποφάσεις.
Επιπλέον, σημείωσε ότι κάποια στιγμή θα γίνει συζήτηση και για την αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα, καθώς όπως είπε, «σιγά σιγά θα έρθει και αυτό καθώς πρόκειται για σημαντική δραστηριότητα».
Όσον αφορά την πορεία της πανδημίας ο κ.Γώγος επισήμανε ότι υπάρχει μια ύφεση και μια ελάττωση στις εισαγωγές και στις νοσηλείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης