Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη της μητέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη της μητέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό
Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στον χώρο Covid-19 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την σύλληψη της μητέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στα κοιμητήρια της Θέρμης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια έχει ταυτοποιηθεί.
Οι διωκτικές αρχές αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των κοιμητηρίων και κατέληξαν στον εντοπισμό της ταυτότητάς της.
Να θυμίσουμε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/02), άγνωστοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι έχει βρεθεί νεκρό ένα νεογέννητο, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, έξω από νεκροταφείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στον χώρο Covid-19 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

"Δεν το χωράει ανθρώπου νους…."

Να θυμίσουμε πως το βρέφος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα η γυναίκα μπήκε το βράδυ και γέννησε εκεί.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε στην ίδια πηγή, ότι «εχθές το απόγευμα πρέπει να έγινε κάποια κηδεία στα κοιμητήρια και πολύ πιθανόν η κοπέλα να γέννησε μέσα το μωρό. Δεν πρέπει να είχε συμπληρώσει έξι μήνες το βρέφος.»
Την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της μητέρας, έχει αναλάβει πλέον η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης