Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημοσιογράφος κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Είστε τηλεπλασιέ πολλά χρόνια - Ντροπή σας, κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος»

Δημοσιογράφος κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Είστε τηλεπλασιέ πολλά χρόνια - Ντροπή σας, κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος»
Η κατάσταση ξέφυγε, ωστόσο, από κάθε έλεγχο, όταν ο Νίκος Σβέρκος είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη «Δεν ντρέπεστε εσείς, ένας υπουργός Ανάπτυξης να κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος;»

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Σβέρκο στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με αφορμή τη συζήτηση για την «Ελληνική Αγωγή» και τον Παύλο Πολάκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη, τόνισε ότι «εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε περίπτωση ποτέ στην ΚΟ της ΝΔ να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην ΚΟ; Θα είχε φύγει το ίδιο δευτερόλεπτο».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Νίκο Σβέρκο ο οποίος του είπε: «Ντροπή σε εσάς που κάνετε δουλειές με τον καθέναν». Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε να φωνάζει «ντροπή σας που δεν είπατε τίποτα και έχετε τα μούτρα να βγαίνετε και στην τηλεόραση».

Ο Νίκος Σβέρκος, συνέχισε λέγοντας «πάμε τώρα να δούμε ποιος έχει τα μούτρα και βγαίνει στην τηλεόραση και τον ρώτησε για την «Ελληνική Αγωγή» και τη συμφωνία με το υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, τον ρώτησε εάν δεν εμπιστεύεται αρκετά τους καθηγητές ότι μπορούν να κάνουν επαρκώς τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών και ιστορίας στους μαθητές.

Η κατάσταση ξέφυγε, ωστόσο, από κάθε έλεγχο, όταν ο Νίκος Σβέρκος είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη «Δεν ντρέπεστε εσείς, ένας υπουργός Ανάπτυξης να κάνετε πρακτικές κέντρου αδυνατίσματος;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν κατάλαβε την ερώτηση και ο Νίκος Σβέρκος υπογράμμισε: «διαφημιστής είστε, τηλεπλασιέ πολλά χρόνια, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε».

Δείτε το βίντεο:


www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης