Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαράζ συλλήψεων για τη δολοφονία του Άλκη - Χειροπέδες σε οκτώ, αναζητούνται δύο

Μπαράζ συλλήψεων για τη δολοφονία του Άλκη - Χειροπέδες σε οκτώ, αναζητούνται δύο
Εκτός από τους συλληφθέντες κρατείται ήδη ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα (7/2) ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης
Σχετικά Άρθρα

'Αλλα δύο άτομα συνελήφθησαν για την φονική επίθεση εναντίον του 19χρονου 'Αλκη στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου 2022, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των συλλήψεων που έγιναν την Κυριακή (6/2).
Εκτός από τους παραπάνω κρατείται ήδη ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα (7/2) ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.
Κατά συνέπεια οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα, ηλικίας 20 έως 23 ετών.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Τρεις σεσημασμένοι

Τρεις Έλληνες κι ένας Αλβανός, περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες, σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ηλικίας 20 έως 23 ετών, ενώ οι τρεις εξ αυτών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, άγνωστο όμως ακόμη για τι είδους αδικήματα.

Θεοδωρικάκος: Μέχρι τέλους η έρευνα

«Η έρευνα για την δολοφονία του 'Αλκη θα φτάσει μέχρι το τέλος και οι ένοχοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη… Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στην παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τις νέες συλλήψεις.
«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη να φτάσει μέχρι το τέλος.
Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.
Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα.
'Αμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό»., σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Κούγιας: Η Αλβανία δεν εκδίδει υπόπτους στην Ελλάδα

«Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονηθέντος Άλκη , ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του 19χρονου που τραυματίστηκαν κατά την ίδια επίθεση, με αφορμή τις πληροφορίες ότι 20χρονος διέφυγε στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.
«Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες.
Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία.
Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους.
Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», ανέφερε μιλώντας στο mega ο κ. Κούγιας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγιας την Τρίτη 8/2 θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει αντίγραφο της δικογραφίας για την υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης