Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γουργουλιάνης: Μην ασχολούμαστε με τα κρούσματα – Μειώνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία

Γουργουλιάνης: Μην ασχολούμαστε με τα κρούσματα – Μειώνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία
Σχεδόν όλοι ανεμβολίαστοι και άνω των 60 ετών όσοι εισάγονται στα νοσοκομεία είπε ο κ.Γουργουλιάνης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον αριθμό των κρουσμάτων διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κ. Γουργουλιάνης, αναφέροντας πως αυτό που ενδιαφέρει είναι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.
«Αυτό που κοιτάμε είναι οι εισαγωγές, που μειώνονται.
Σχεδόν όλοι είναι ανεμβολίαστοι και άνω των 60 ετών.
Το ίδιο ισχύει και για τους διασωληνωμένους, είναι μεγαλύτεροι και ανεμβολίαστοι» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γουργουλιάνης, αναφέροντας ως «παραπλανητικό» ότι πολλά κρούσματα εντοπίζονται σε παιδιά, καθώς όπως είπε, αυτά είναι που κάνουν και τα περισσότερα τεστ.
Ο κ.Γουργουλιάνης επισήμανε πως είναι βεβαιότητα πλέον πως τα εμβόλια προστατεύουν από το θάνατο, αν και επισήμανε την αβεβαιότητα για τη διάρκεια της ανοσίας που προσφέρουν.
Από την πλευρά του ο Β. Μανωλόπουλος, καθηγητής Φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης υποστήριξε και αυτός πως «δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, ελπίζουμε προς το τέλος της».
Όπως είπε, «το σημαντικό είναι οι θάνατοι και να κοιτάξουμε τι πρέπει να διορθώσουμε τώρα», αναφερόμενος στο Σύστημα Υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης