Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές ρεύματος - Δεκάδες τα τηλεφωνήματα πολιτών

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές ρεύματος - Δεκάδες τα τηλεφωνήματα πολιτών
Τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική υπολογίζονταν σε 1.000 με 1.200
Σχετικά Άρθρα

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι πολυήμερες διακοπές ρεύματος εν μέσω έντονης κακοκαιρίας.
Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Εισαγγελία έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να ζουν στο απόλυτο ψύχος.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Απόστολος Ανδρέου.

Στο κρύο και στο σκοτάδι από τη Δευτέρα

Οι βλάβες ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της Αθήνας παραμένουν από τη Δευτέρα (24/1/2022).
Νοικοκυριά είναι ακόμα χωρίς ρεύμα σε επίπεδο οικοδομικών τετραγώνων αλλά και σε επίπεδο γειτονιάς, σε περιοχές όπως η Καλλιθέα, το Μάτι, η Ανθούσα, το Χαλάνδρι, ο Άλιμος, το Ελληνικό, το Νέο Ψυχικό, Παλλήνη, Ηλιούπολη και ο Χολαργός.
Όπως αναφέρουν οι πολίτες τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση όσο και ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες τους.
Έως χθες το βράδυ, τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική υπολογίζονταν σε 1.000 με 1.200. Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται πυρετωδώς και στόχος είναι να έχουν ηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά έως το βράδυ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης