Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για Στυλιανίδη: «Ρε πρωθυπουργέ πού τον βρήκες; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»

Κούγιας για Στυλιανίδη: «Ρε πρωθυπουργέ πού τον βρήκες; Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»
«Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Σφοδρότατη επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τη διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία Ελπίδα, ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος, αφού εξέφρασε την αγάπη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του απηύθυνε μια ερώτηση για την επιλογή του κ. Στυλιανίδη σε αυτή τη θέση. «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός.
Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;» συνέχισε.

«Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας ότι θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να ζητήσει παραιτήσεις. «Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει;
Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης