Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέλος ΟΑΣΑ: «Υπήρξε εντολή της Διοίκησης προς τους οδηγούς των λεωφορείων, να κατεβάσουν τον κόσμο»

Μέλος ΟΑΣΑ: «Υπήρξε εντολή της Διοίκησης προς τους οδηγούς των λεωφορείων, να κατεβάσουν τον κόσμο»
Ουσιαστικά κρύβονται γιατί δεν είχαν εκπονήσει κανένα πλάνο αντιμετώπισης της κατάστασης, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και μέλος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Ηλίας Γκιουλάκης

«Η Διοίκηση του ΟΑΣΑ λειτούργησε με τον ίδιο ερασιτεχνισμό που λειτούργησε και η Κεντρική Διοίκηση. Δεν είχε εκπονήσει κανένα σχέδιο»
«Ενώ γνώριζαν εδώ και έξι ημέρες ότι έρχεται κακοκαιρία, αν μη τι άλλο έπρεπε να είχαν λάβει κάποια μέτρα, αλλά δεν έκαναν το παραμικρό», είπε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και μέλος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Ηλίας Γκιουλάκης.
«Ήταν μία δύσκολη μέρα η χθεσινή γιατί όπως ενήργησε στο γενικό σύνολο της η Διοίκηση, έτσι και η Διοίκηση του ΟΑΣΑ, ενήργησε ερασιτεχνικά με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι μας να παραμείνουν στους δρόμους.
Υπήρξε όχημα με επτά επιβάτες στην Αττική Οδό που απεγκλωβίστηκε στις τρείς το πρωί, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρείται να απεγκλωβιστεί ο τελευταίος οδηγός.
Η Διοίκηση δεν είχε εκπονήσει κανένα σχέδιο.
Ενδεικτική είναι η εντολή που δόθηκε εχθές στις 9:30 το βράδυ προς τους συναδέλφους μου οδηγούς να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια τα λεωφορεία και να κατεβάσουν στον δρόμο τους επιβάτες. Πρόκειται για τραγελαφικές καταστάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα
να εγκλωβιστούν οδηγοί και επιβάτες στους δρόμους και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος για πάνω από πέντε ώρες στη λεωφόρο Μαραθώνος, όπου στεγάζονται δυο αμαξοστάσια. Επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Κέντρο Διαχείρισης αλλά δεν κατέστη εφικτό.
Ουσιαστικά κρύβονται γιατί δεν είχαν εκπονήσει κανένα πλάνο αντιμετώπισης της κατάστασης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης