Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμαρχος Βριλησσίων: Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη – «Μάχη» για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι

Δήμαρχος Βριλησσίων: Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη – «Μάχη» για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Ο δήμαρχος Βριλησσίων κάνει έκκληση προς τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους

Εξαιρετικά δύσκολη» χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα στον δήμο του, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης. Τα μηχανήματα και οχήματα της δημοτικής Πολιτικής Προστασίας δεν έχουν σταματήσει να επιχειρούν και χτες και σήμερα προκειμένου να παραμείνει ανοιχτή και να καθαρίσει η κεντρική οδική αρτηρία, ενώ πλέον εργάζονται για την αποκατάσταση και στους γύρω δρόμους, καθώς και για προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι πτώσεις δέντρων.

«Δεν το βάζουμε κάτω μέχρι να βγούμε όλες και όλοι ασφαλείς από αυτή την καιρική διακινδύνευση, έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής» τονίζει ο κ. Μανιατογιάννης.

«Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για τον καθαρισμό των δρόμων»

«Από την έναρξη των ακραίων καιρικών φαινομένων επιχειρούμε αδιάλειπτα με περισσότερα των δεκαπέντε μηχανημάτων και οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας, των αρμόδιων υπηρεσιών και των εξωτερικών συνεργατών του δήμου, με στόχο την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πρωτόγνωρων ακραίων χιονοκαταιγίδων και των δραματικών συνεπειών τους στη λειτουργία της πόλης.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για τον καθαρισμό των δρόμων, για τις απαραίτητες ρίψεις αλατιού, για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων, για τις άμεσες παρεμβάσεις βοήθειας σε οχήματα χωρίς αλυσίδες, για τις αναγκαίες μετακινήσεις ευάλωτων ατόμων με προβλήματα υγείας και για κάθε άλλη αναγκαία κινητοποίηση κοινωνικής ευθύνης» συμπληρώνει.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων κάνει έκκληση προς τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους και για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη μετακίνησης να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

«Όλες οι δυνάμεις του Δήμου Βριλησσίων βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία και επιχειρούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των ακραίων καιρικών φαινομένων, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο», προσθέτει ο δήμαρχος Βριλησσίων και καταλήγει λέγοντας:
«Μάχομαι μαζί με τους συνεργάτες μου και ευελπιστώ ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία χωρίς δραματικές συνέπειες για την πόλη μας και τους ανθρώπους της».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης