Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς αναμένεται να κινηθούν την Τρίτη 25/1 τα μέσα μαζικής μεταφοράς

tags :
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς αναμένεται να κινηθούν την Τρίτη 25/1 τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ
Σχετικά Άρθρα
Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η "Ελπίς" στην Αττική.
Ειδικότερα, τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.
Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.
Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Σε ό,τι αφορά την λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς:
Στη γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) από την έναρξη της κυκλοφορίας, τα δρομολόγια θα γίνονται στο τμήμα Πειραιάς - Αττική και αντίστροφα.
Στις γραμμές 2&3 του Μετρό οι συρμοί θα κυκλοφορούν κανονικά από την έναρξη της λειτουργίας ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους και στις 2 γραμμές στις 8 το πρωί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης