Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιχείρηση ανδρών της ΕΚΑΜ, για τον απεγκλωβισμό οδηγών - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιχείρηση ανδρών της ΕΚΑΜ, για τον απεγκλωβισμό οδηγών - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έβγαλε τους άνδρες της ΕΚΑΜ στους δρόμους με σκοπό να συμβάλουν στον απεγκλωβισμό των οδηγών που κόλλησαν στα χιόνια λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»
Σε εξέλιξη βρίσκεται η «μάχη» για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών σε αρκετές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στην Αττική Οδό.
Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να μετέβησαν στον αυτοκινητόδρομο για να συνδράμουν στην επιχείρηση που έχει στηθεί.
Ήδη άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας βοηθούν τους εγκλωβισμένους οδηγούς και τα οχήματά τους. Με κάθε τρόπο προσπαθούν να ξεκολλήσουν τα αυτοκίνητα από τα χιόνια, ώστε να λήξει για τους εγκλωβισμένους το ταχύτερο δυνατό ο εφιάλτης που βίωσαν.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών λόγω της κακοκαιρίαςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών λόγω της κακοκαιρίας ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται:

τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ.)
τα οχήματα οδικής βοήθειας
τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι
τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (Βέροια, Κοζάνη κλπ)
τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλης της Λαμίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης