Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»... παρέλυσε την Αττική: Εικόνες από την λευκή επέλαση του χιονιά - Σε απόγνωση οι οδηγοί

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»... παρέλυσε την Αττική: Εικόνες από την λευκή επέλαση του χιονιά - Σε απόγνωση οι οδηγοί
Η Αττική Οδός έχει κολλήσει εντελώς, ενώ υπάρχει καταγγελία ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τα προβλήματα όταν περνούσαν τα διόδια

Τεράστια είναι τα προβλήματα στις μετακινήσεις στην Αθήνα, εξαιτίας του χιονιά.
Σε κεντρικές αρτηρίες επικρατεί χάος και οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στα ΙΧ για ώρες.
Κυκλοφοριακό χάος έχει προκαλέσει στην Αττική η κακοκαιρία Ελπίς καθώς ουρές χιλιομέτρων να έχουν σχηματιστεί στους κεντρικούς οδικούς άξονες και με δεδομένη την σφοδρή χιονόπτωση και τον παγετό ο κίνδυνος για να σημειωθούν ατυχήματα είναι μεγάλος.
Μάλιστα γύρω στις 12 το πρωί έκλεισε η λεωφόρος Κατεχάκη ενώ κλειστεί είναι και η Εθνική Οδός μέχρι τα διόδια της Τραγάνας στο 121 χιλιόμετρο στην άνοδο προς Λαμία και από τα διόδια της Τραγάνας στην κάθοδο προς Αθήνα.
Οι οδηγοί σημειώνουν πως χρειάστηκε να μείνουν κολλημένοι στο αυτοκίνητό τους για περισσότερες από δύο ώρες για αποστάσεις που κανονικά χρειάζονται λιγότερο από 20 λεπτά.
Η Αττική Οδός έχει κολλήσει εντελώς, ενώ υπάρχει καταγγελία ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τα προβλήματα όταν περνούσαν τα διόδια.
Οι οδηγοί μιλούν για «χάος», «μπάχαλο» και «πλήρη έλλειψη συντωνισμου», ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει εδώ και μέρες για τα προβλήματα, ενώ είχαν γίνει και πολλές συσκέψεις στην Πολιτική Προστασία.
Σοβαρά τα προβλήματα και στα ΜΜΜ, με τη ΣΤΑΣΥ να έχει ανακοινώσει πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, ενώ το Τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Χιόνι-xioni-Ελπίδα.jpg

FJ3gOCQXsAQMYCi.jpgpanathinaiko-stadio-xionizei.jpgpanathinaiko-stadio-xionia.jpgxionia-athina-5.jpgattiki-odos-xionia-aytokinita.jpg_1.webp
attiki_odos_xionia_r_2401-3-2048x1365.jpgATTIKI.jpg00_008_20220124_sooc1643027688.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης