Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τελείωσε, τα εμβόλια απέτυχαν, το αφήγημα κατέρρευσε – Καταργήστε τώρα υποχρεωτικότητες και πιστοποιητικά εμβολίων

Τελείωσε, τα εμβόλια απέτυχαν, το αφήγημα κατέρρευσε – Καταργήστε τώρα υποχρεωτικότητες και πιστοποιητικά εμβολίων
Η λογική κέρδισε, το αφήγημα κατέρρευσε, η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού απέτυχαν…

Τα εμβόλια απέτυχαν να επιτελέσουν τον ρόλο τους, πλέον το τοπίο ξεκαθάρισε η λογική κερδίζει…
Η Βρετανία κατάργησε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού επίσημα από 27 Ιανουαρίου 2022.
Η Ιρλανδία ανακοίνωσε ότι καταργεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού από 22 Ιανουαρίου 2022.
Η Τσεχία επίσημα ήρε όλα τα μέτρα και ανακάλεσε το σχέδιο για υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών.
Όλα τα σκανδιναβικά κράτη αποσύρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Το Ισραήλ η χώρα πρότυπο σε μελέτες και στρατηγική αντιμετώπισης του covid 19… επίσημα αποκαλεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού άχρηστα ενώ ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ… ανέφερε ότι θα δώσει μάχη για την κατάργηση των πιστοποιητικών που δεν έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση και απέτυχαν…

Η λογική κέρδισε, το αφήγημα κατέρρευσε, η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού απέτυχαν…
Τα δεδομένα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι καταιγιστικά, παγκοσμίως θα υπάρξει μια μετατόπιση από την άρρωστα τοξική περίοδο της υποχρεωτικότητας και των πιστοποιητικών στην… επάνοδο της κανονικότητας και της ελευθερίας.
Οι εμβολιασμένοι που εμβολιάστηκαν επειδή το πίστεψαν αξίζουν σεβασμό.
Οι εμβολιασμένοι που εμβολιάστηκαν από φόβο πρέπει να παραδειγματιστούν.
Οι εμβολιασμένοι που εμβολιάστηκαν επειδή συμπεριφέρθηκαν ως πρόβατα… θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τις αρχές τους.
Οι ανεμβολίαστοι ήταν οι πιο λογικοί και ναι ξεκάθαρα το αναφέρουμε οι ανεμβολίαστοι είναι οι ελεύθεροι πολίτες που έδωσαν μάχη με την συνείδηση τους και τα τιμωρητικά μέτρα εδώ και μήνες…
Επίσης αξίζουν τον σεβασμό μας.

Dr Peter McCullough:
Τα εμβόλια απέτυχαν να σταματήσουν τον COVID-19 και οι υποχρεωτικότητες πρέπει να καταργηθούν

Τα εμβόλια για τον COVID-19 απέτυχαν σε μεγάλο βαθμό να σταματήσουν τη μετάδοση ειδικά για την πιο πρόσφατη παραλλαγή Omicron, επομένως οι υποχρεωτικότητες των εμβολίων και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρέπει να καταργηθούν αναφέρει ο Dr. Peter McCullough (ΜακΚάλοου).
«Τα ίδια τα εμβόλια έχουν βασικά πλέον ξεπεραστεί, καθώς ο ιός συνέχισε να μεταλλάσσεται».
«Έτσι, σε αυτή τη χρονική στιγμή, οι εντολές εμβολίων πρέπει να απορριφθούν, να καταργηθούν σε όλους τους τομείς».

Κατέρρευσε η αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Ο McCullough είπε ότι ορισμένες πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19 μειώθηκε δραματικά με τις νέες παραλλαγές.
«Υπάρχει μελέτη του Young-Xu στην Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας JAMA, που αναφέρει ότι τα εμβόλια έναντι της μετάλλαξης Delta, είχαν αποτελεσματικότητα μόλις 20%.
Η μελέτη , η οποία αξιολογήθηκε και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας (JAMA), διαπίστωσε ότι κατά την περίοδο της κορύφωσης της Delta, η εκτιμώμενη αποτελεσματικότητα του εμβολίου ήταν 62% τον πρώτο μήνα και μειώθηκε στο 57,8% τον τρίτο μήνα.
Η μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου κατέρρευσε μετά τον τέταρτο μήνα, φθάνοντας στο χαμηλό 20% στο διάστημα των 5 με 7 μηνών.

«Επίσης η νελέτη από τον Hansen από τη Δανία και από την έκθεση για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κατά της Omicron είναι βασικά αναποτελεσματικά», ανέφερε ο McCullough.

Η μελέτη της Δανίας, διαπίστωσε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του Omicron ήταν αρχικά 55,2% και 36,7% για τα εμβόλια Pfizer και Moderna, αντίστοιχα, αλλά μειώθηκε πολύ γρήγορα με την πάροδο του χρόνου.
Η μελέτη αναφέρει ότι τα εμβόλια είχαν υψηλότερη αποτελεσματικότητα έναντι της μετάλλαξης Delta.

Η έκθεση του Οργανισμού Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκε στις 31 Δεκεμβρίου διαπίστωσε επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της παραλλαγής Omicron είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με την παραλλαγή Delta με τάσεις περαιτέρω μείωσης.
«Μεταξύ εκείνων που είχαν λάβει 2 δόσεις AstraZeneca, δεν υπήρχε καμία επίδραση στην μετάλλαξη Omicron 20 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.
Μεταξύ εκείνων που είχαν λάβει 2 δόσεις Pfizer ή Moderna, η αποτελεσματικότητα μειώθηκε από περίπου 65% με 70% σε περίπου 10% έως 20 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση» αναφέρει η μελέτη.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ λένε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» και ότι οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες.
«Το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να έχουν κάνει τα εμβόλια είναι να μειώσουν τις πιθανότητες μόλυνσης από τον COVID-19. Τόσα πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί που έχουν κάνει τα εμβόλια έχουν απογοητευτεί όταν ανακάλυψαν ότι μολύνθηκαν εκ νέου».

Πρόσφατα τα CDC δημοσίευσαν μια μελέτη που δείχνει ότι η προστασία από προηγούμενη μόλυνση, ή η φυσική ανοσία, ήταν ισχυρότερη από την προστασία από τα εμβόλια COVID-19 κατά της παραλλαγής Delta.
Ο McCullough επισήμανε επίσης ότι οι εντολές εμβολίων στερούνται ηθικής και νομικής υπόστασης κατ' αρχήν επειδή τα εμβόλια COVID-19 είναι «υπό έρευνα».
«Όλα τα εμβόλια είναι ακόμα υπό έρευνα.
Οι εντολές δεν είχαν καμία ηθική υπόσταση από αυτή την άποψη. Κανείς δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να πάρει κάτι που βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο.

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ανέφερε ότι «όλα τα εμβόλια υπόκεινται σε EUA εκτός από το Comirnaty, το οποίο είναι πλήρως εγκεκριμένο».
Σε μια καθοδήγηση που εκδόθηκε το 2021, η FDA είπε ότι εκδίδονται εξουσιοδοτήσεις έκτακτης χρήσης (EUAs) για ερευνητικά εμβόλια για την πρόληψη του COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο McCullough είπε ότι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020 η Αμερική θα έπρεπε να είχε πραγματοποιήσει μεγάλες τυχαιοποιημένες δοκιμές και να προχωρήσει πολύ γρήγορα στη μελέτη της θεραπείας πολλαπλών φαρμάκων.
Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές αρχές αρνήθηκαν να το κάνουν και εστίαση μονοδιάστατα στα εμβόλια.
Για σοβαρές περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Sotrovimab, το οποίο είναι το μονοκλωνικό αντίσωμα GSK.
«Τα εμβόλια δεν είναι θεραπεία, δεν έδιναν καμία ελπίδα για τη θεραπεία ενός ασθενούς από τη στιγμή που προσβλήθηκε από τον COVID-19.
Και ξέραμε ότι με τον covid 19 που είναι αναπνευστικός ιός ήταν πολύ απίθανο να είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης