Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Χειροπέδες σε γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους σχολείο λόγω μάσκας

Ρόδος: Χειροπέδες σε γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους σχολείο λόγω μάσκας
Οι γονείς ισχυρίστηκαν πως το παιδί αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού εξαιτίας της χρήσης μάσκας και έτσι αποφάσισαν να μην το στείλουν στο νηπιαγωγείο, αλλά σκόπευαν να το κάνουν από την επόμενη χρονιά

Συνελήφθησαν γονείς στη Ρόδο, που κατηγορούνται ότι κρατούσαν το παιδί τους μακριά από την εκπαιδευτική διαδικασία, αντιδρώντας στη χρήση μάσκας και στα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Γίνεται λόγος για τους γονείς ενός 4χρονου αγοριού που είναι κατηγορούμενοι για την παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης στο νηπιαγωγείο.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η Δημοκρατική, χθες το απόγευμα οι γονείς μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ύστερα από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση.
Ο εισαγγελέας ζητούσε διερεύνηση ύστερα από καταγγελία πως ο 4χρονος δεν είχε πάει στο νηπιαγωγείο από την αρχή της σχολικής χρονιάς.
Οι γονείς ισχυρίστηκαν πως το παιδί αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού εξαιτίας της χρήσης μάσκας και έτσι αποφάσισαν να μην το στείλουν στο νηπιαγωγείο, αλλά σκόπευαν να το κάνουν από την επόμενη χρονιά.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος τους, συνελήφθησαν και απολογήθηκαν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης