Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει - Η φωτογραφία με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει - Η φωτογραφία με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως "η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει"

Το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο της 24χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, αποκάλυψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως "η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει".

"Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς...", αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram.

Περιπολικό πήγε στο ξενοδοχείο για το κορονοπάρτι - Οι έρευνες για τους τρεις "γόνους"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας, σε πολυτελές ξενοδοχείο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από τρία εμπλεκόμενα άτομα.

Παράλληλα, εξελίσσεται και η έρευνα της αστυνομίας στο πλαίσιο της διερεύνησης και συγκέντρωσης στοιχείων για τρεις επιχειρηματίες από την Αθήνα, γόνους γνωστών οικογενειών, οι οποίοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
Ο ένας απο αυτους συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου κ κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε προσωρινα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους .

Η νεαρή κοπέλα τις τελευταίες ημέρες, μετά την πολύ μεγάλη έκθεση που έχει πάρει το θέμα και τις καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος μαστροπών το οποίο δρα τις τελευταίες ημέρες στη συμπρωτεύουσα, εκμεταλλευόμενο ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες έχει προτιμήσει να παραμείνει κλεισμένη στον εαυτό της και να μην εκτίθεται στη δημοσιότητα, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου της κυρίου Αθανασίου Ζιώγα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στην κατάθεσή της η 24χρονη φέρεται να είπε.
"Ξύπνησα σε άλλο δωμάτιο και τηλεφώνησα στον φίλο μου. Τον ρώτησα γιατί βρίσκομαι εδώ και όχι στο δωμάτιό μου και μου είπε: Μάζεψέ τα και έλα αμέσως στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που με συμβούλευσε να πάω αμέσως στην αστυνομία.”.

Aστυνομικές πηγές, οι οποίες χειρίζονται με λεπτότητα την υπόθεση αναφέρουν ότι προς το παρόν το μοναδικό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε για την υπόθεση είναι αυτό στις 2 Ιανουαρίου, οπότε και συνελήφθη 27χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για "προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος" με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους, αφήνοντάς τον όμως προσωρινά ελεύθερο, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Επίσης, ερευνάται η εμπλοκή δύο ακόμα προσώπων, τους οποίους εμφανίζεται να έχει κατονομάσει η νεαρή κοπέλα, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες καθότι ήταν αναίσθητη λόγω των υπνωτικών χαπιών που όπως ισχυρίζεται η ίδια της έριξαν στο ποτό.

Στην κύρια δικογραφία, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης