Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Καλόπαιδα» της είχαν δώσει χάπια βιασμού

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Καλόπαιδα» της είχαν δώσει χάπια βιασμού
«Δυστυχώς, ούτε οι δύο αστυνομικοί τότε βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει;» είπε ο κ. Τοπαλούδης

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Γιάννης Τοπαλούδης αποκάλυψε ότι το 2017 είχαν δώσει χάπια βιασμού και στην Ελένη και έκανε λόγο για ροζ κύκλωμα που “έχει παντού παρακλάδια”.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Ρόδο, μίλησε στην ΕΡΤ, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

“Η 24χρονη κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε και θάρρος και το κατήγγειλε. Και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου, τα οποία έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Είναι γνωστοί και αυτοί οι δύο αστυνομικοί που είχε πάει, βρίσκοντας το κουράγιο μετά από μια εβδομάδα να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό.
Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας, γιατί δυστυχώς τα κορίτσια σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Κι αυτό γίνεται γιατί τους προσφέρουμε απλόχερη αγάπη και ζεστασιά.
Δυστυχώς, ούτε οι δύο αστυνομικοί τότε βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει;” είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη ‘γίνε ντέντεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο’ και την άφησαν έρμαιο σε αυτά κυκλώματα… Αυτό το ροζ κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις, κυρίως και σε τουριστικές πόλεις”, πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης