Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Βόμβα» Αυγενάκη: Έρχονται νέες καταγγελίες από εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες γυμναστικής

«Βόμβα» Αυγενάκη: Έρχονται νέες καταγγελίες από εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες γυμναστικής
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι μετά την υπόθεση με τους 26 αθλητές και αθλήτριες, όπου η καταγγελία τους παραγράφηκε, έρχονται νέες καταγγελίες για εν ενεργεία προπονητές σε σωματεία και πανεπιστήμια

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ1 ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποκάλυψε πως δεν έχει μπει τελεία στο θέμα των κακοποιητικών συμπεριφορά σε αθλητές και αθλήτριες της γυμναστικής.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι μετά την υπόθεση με τους 26 αθλητές και αθλήτριες, όπου η καταγγελία τους παραγράφηκε, έρχονται νέες καταγγελίες για εν ενεργεία προπονητές σε σωματεία και πανεπιστήμια.
«Το metoo ξεκίνησε στην Ελλάδα από τον χώρο του αθλητισμού, από την τοποθέτηση της κας Μπεκατώρου. Από εκεί και μετά υπήρξε ένα "τσουνάμι"εξελίξεων, ωστόσο τα φαινόμενα αυτά συνεχίζονται με περισσότερη ένταση και δυναμική και αναφέρομαι στις καταγγελίες 26 αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχα μαζί τους και με τον δικηγόρο τους φαίνεται πως ακολουθούν νέες καταγγελίες από εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες εις βάρος ενεργών προπονητών. Εγώ σήμερα ενημερώνω τη διοίκηση της Γυμναστικής Ομοσπονδίας ότι τις επόμενες μέρες θα τους συναντήσω να μου πουν τι ακριβώς έχουν κάνει, γιατί δεν φαίνεται οι κινήσεις τους να είναι ιδιαίτερα δυναμικές και να βοηθούν στη διαλεύκανση των υποθέσεων. Δεν έχουμε πρόθεση να ξεχαστεί καμία υπόθεση ακόμα και αν έχει παραγραφεί.
Είχε αποφανθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ότι τα θέματα έχουν κλείσει οριστικά και έχουν παραγραφεί, ωστόσο με νεότερα στοιχεία και περισσότερο εμπλουτισμένες πλέον καταγγελίες έφτασαν εκ μέρους μου, σε δεύτερο χρόνο, στο Υπουργείο Παιδείας, γιατί συζητάμε για προπονητές που είτε είναι σε σωματεία είτε σε Πανεπιστήμια» ανέφερε ο Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης