Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Το θύμα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο - Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Το θύμα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο - Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας
Η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τα συνολικά τρία που έχει καταγγείλει συνολικά πως την προσέγγισαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του βιασμού 24χρονης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Όσα συνέβησαν το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό της. Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.
Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει -καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.
Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, όπως και έκανε, καταγγέλλοντας τρία πρόσωπα.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τα συνολικά τρία που έχει καταγγείλει συνολικά πως την προσέγγισαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου.
Ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του 27χρονου που αναγνώρισε πρώτο η νεαρή κοπέλα με την κατηγορία της γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος.
«Τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι», ανέφερε η 24χρονη καταθέτοντας τόσο στην αστυνομία όσο και στην ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.
Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη για να διαπιστωθεί εάν της είχαν ρίξει κάποιες ουσίες στο ποτό της.
Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη.

Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της 24χρονης

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει στο Mega πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν…
«Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.
Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε "γιατί είμαι εδώ" και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

Η ανακοίνωση του Αχίλλειον

Ανακοίνωση εξέδωσε και το «Αχίλλειον», καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας».
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Εν τω μεταξύ έχει δοθεί εντολή για εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας.
Της έρευνας προΐσταται ο επικεφαλής της Εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για τη διερεύνηση κυκλώματος.
Οι Αρχές καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, ώστε να εντοπιστούν όσοι εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, αλλά και τις διοχέτευαν σε αντίστοιχα πάρτι στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται πως η 24χρονη δεν ανήκει στις κοπέλες που φέρεται να μεταχειριζόταν το κύκλωμα, με τη δίωξη που έχει ασκηθεί να αφορά σε «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης