Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αεροπλάνο στη Μήλο βγήκε εκτός πορείας και προσγειώθηκε σε χωράφι

Αεροπλάνο στη Μήλο βγήκε εκτός πορείας και προσγειώθηκε σε χωράφι
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αίτιο που έκανε το αεροπλάνο να βγει εκτός πορείας και να μην προσγειωθεί κανονικά στο διάδρομο του αεροδρομίου
Παραλίγο να είχαμε αεροπορικό ατύχημα στη Μήλο, αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο και να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Cyclades24.gr», το απόγευμα της Παρασκευής αεροπλάνο της «Olympic Air» βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στα... χωράφια!

Έρευνες για να βρεθούν τα αίτια

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αίτιο που έκανε το αεροπλάνο να βγει εκτός πορείας και να μην προσγειωθεί κανονικά στο διάδρομο του αεροδρομίου. Για αυτό και γίνονται έρευνες, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια και να διαπιστωθεί αν οφείλεται σε λάθος χειρισμό ή πρόβλημα στο σκάφος.
Το θετικό είναι πως ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο έστω και εκτός πίστας αεροδρομίου, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Επίσης να σημειωθεί πως την Παρασκευή είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, όμως εξαιτίας του ατυχήματος είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της αναχώρησης του πρώτου αεροσκάφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης