Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Θύμα ο Τζώρτζης Μονογυιός

Σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Θύμα ο Τζώρτζης Μονογυιός
Σοβαρά τραυματισμένη η 35χρονη σύζυγος του, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Σχετικά Άρθρα

Σοκάρουν οι εικόνες και οι περιγραφές από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Βούλας, όπου μια κόκκινη Ferrari έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δέντρο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του οχήματος, Τζώρτης Μονογυιός.
Από το όχημα, το οποίο αμέσως μετά την πρόσκρουση, τυλίχθηκε στις φλόγες, κατάφερε να βγει ζωντανή η 35χρονη σύζυγος του, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Το θύμα είναι ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού

Το ατύχημα

Όλα δείχνουν πως στο θανατηφόρο τροχαίο δεν φαίνεται να εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ αν και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα, τα σχετικά βίντεο δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, αν και απεικονίζεται το όχημα να κάνει προσπεράσεις άλλων αυτοκινήτων.
Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον οδηγό να επιχείρησε να αποφύγει πεζό, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του ελιγμού, να έχασε και τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
 6_24.jpg
«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του.
Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα» επισημαίνουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας.


7_17.jpg

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες - Η πρώτη βόλτα

Στο τροχαίο θανατηφόρο ατύχημα αναφέρονται ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες, εκ των οποίων και φίλοι του θύματος.
«Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω.
Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει» αναφέρουν μαρτυρίες ενώ αίσθηση προκάλεσαν και οι αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα που γνώριζε το θύμα.
«Γύρω στις 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα, προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari.
Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά.
Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει.
Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.
Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο φίλος του, τονίζοντας ότι «το κακό έγινε μετά από 1 με 2 χλμ από το σημείο που το πήρε» και ότι «αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι».
8_9.jpg
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης