Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ζητά 1 εκατ. ευρώ από πασίγνωστο πλαστικό των Αθηνών που της «εξαφάνισε» την μύτη στο χειρουργείο

Ζητά 1 εκατ. ευρώ από πασίγνωστο πλαστικό των Αθηνών που της «εξαφάνισε» την μύτη στο χειρουργείο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας Απόστολο Λύτρα η περιπέτεια της ξεκίνησε το 2018 όταν αποφάσισε να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση στην μύτη

Καταγγελία σε γνωστό χειρούργο έκανε νεαρή αεροσυνοδός για μη αναστρέψιμα προβλήματα που της δημιουργήθηκαν μετά από πλαστική επέμβαση.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας Απόστολο Λύτρα η περιπέτεια της ξεκίνησε το 2018 όταν αποφάσισε να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση στην μύτη.
Όπως αναφέρει η κοπέλα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ξανά τον ίδιο γιατρό για να διορθώσει το πρόβλημα.

Ο γιατρός αυτή τη φορά της έκανε και λιποαναρρόφηση γλουτών και της τοποθέτησε λίπος κάτω από τα βλέφαρα για να διορθώσει κάποιες ρυτίδες.

Σύμφωνα με την καταγγελία το πρόσωπο της κοπέλας παραμορφώθηκε και γιατροί του εξωτερικού που επισκέφθηκε της είπαν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμή.
Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας έδωσε στη δημοσιότητα μια σοκαριστική φωτογραφία ντοκουμέντο με τα κομμάτια λίπους που τοποθέτησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κάτω από τα μάτια της. Η ίδια σήμερα έχει καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
«Σαν να μην υπάρχει κόκκαλο στο μύτη. Της λείανε τόσο το κόκκαλο της μύτης που δεν υπάρχει κόκκαλο πλέον. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για ένα ιατρικό λάθος και η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Αναπνέει κανονικά. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Πήγε στο εξωτερικό για εγχειρήσεις αποκατάστασης» είπε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της αεροσυνοδού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης