Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ehud Qimron (Tel Aviv University): Η διαχείριση της πανδημίας είναι καταστροφική, καθοδηγείται από ψεύτικη προπαγάνδα

Ehud Qimron (Tel Aviv University): Η διαχείριση της πανδημίας είναι καταστροφική, καθοδηγείται από ψεύτικη προπαγάνδα
Χαρακτηρίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς της κοινωνίας και ως υπαίτιους ασθενειών.
Σχετικά Άρθρα

Σοκάρει το άρθρο του Ehud Qimron από το Tel Aviv University ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες για την κακή διαχείριση της πανδημίας στο Ισραήλ και διεθνώς αναφέροντας ότι με ψέματα και προπαγάνδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ο Covid 19.

Ο καθηγητής Ehud Qimron είναι επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.
O καθηγητής σε άρθρο του επικρίνει κάθε πτυχή της αντίδρασης της πανδημίας, από την αποτυχία επιδίωξης της ανοσίας της αγέλης, τη ματαιότητα των lockdowns και την ηλιθιότητα των μαζικών tests.
Με δύο χρόνια καθυστέρηση, συνειδητοποιείς επιτέλους ότι ένας ιός του αναπνευστικού δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Δεν το παραδέχεσαι, γιατί δεν έχεις παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο ότι έχεις αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σου, ακόμα και τα ΜΜΕ ήδη δυσκολεύονται να καλύψουν την αποτυχία.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τις πολυετείς παρατηρήσεις και τις επιστημονικές γνώσεις.


Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε φορά όταν ένα κύμα covid 19 εξασθενούσε αποκλειστικά στις πράξεις σας και έτσι μέσω της ψεύτικης προπαγάνδας οι κυβερνήσεις ανέφεραν ότι νίκησαν την νέα πανούκλα.
Και πάλι νίκησαν τον covid 19, και ξανά και ξανά και ξανά και φθάσαμε στο 5ο κύμα covid 19.
Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι μαζικές δοκιμές, τα μαζικά tests είναι αναποτελεσματικά, παρά τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης που το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας συστήματος υγείας για πανδημία γρίπης, 2007», σελ. 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση δηλαδή η φυσική ανοσία είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι τα άτομα που δεν έχουν αναρρώσει είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα άτομα που έχουν αναρρώσει.
Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι όσοι εμβολιάστηκαν μεταδίδουν τον covid 19 παρά τις παρατηρήσεις.
Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό – και απέτυχε και αυτό το σχέδιο.

Ο καθηγητής Qimron επιτέθηκε και στους αξιωματούχους δημόσιας υγείας επειδή χαρακτήρισαν τους μη εμβολιασμένους «εχθρούς του λαού».
Συκοφαντήσατε συναδέλφους ιατρούς που δεν ακολούθησαν το αφήγημα σας, στρέψατε τον λαό ο ένας εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε τις κοινωνίες.
Χαρακτηρίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς της κοινωνίας και ως υπαίτιους ασθενειών.
Προωθήσατε, δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών – μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει έχει προσθέσει μόνο θύματα πέρα από τους ευάλωτους στον ιό.
Η οικονομία που καταστρέψατε, η ανεργία που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων η εκπαίδευση καταστρέψατε είναι τα θύματα ως αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων και μόνο.

Επιμείνατε να αγνοείτε ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους ενήλικες, παρά για τους νέους που δεν αποτελούν ομάδα κινδύνου, παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.
Αρνήθηκαν να υιοθετήσουν τη «Διακήρυξη του Μπάρινγκτον Great Barrington», που υπογράφηκε από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής.
Επέλεξαν να τους χλευάσουν, να τους συκοφαντήσουν, να τους διαστρεβλώσουν και να τους απαξιώσουν.
Επέλεξαν επαγγελματίες που στερούνται της σχετικής κατάρτισης για τη διαχείριση μιας πανδημίας.
Δεν έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών του εμβολίου και ακόμη και οι αναφορές παρενεργειών έχουν αφαιρεθεί.
Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, φοβούμενοι να μην στιγματιστούν.
Έχουν αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στους χρόνους του εμμηνορροϊκού κύκλου. Κράτησαν δεδομένα που επιτρέπουν μια αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, διέγραψαν δεδομένα επιβατών στο αεροδρόμιο Ben Gurion).

Αντίθετα, επέλεξαν να δημοσιεύσουν μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.
Προκαλέσατε μη αναστρέψιμη ζημιά στην εμπιστοσύνη των πολιτών.
Ωστόσο, λόγω της αλαζονείας έχουν αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος θα βγει η αλήθεια.
Έχουν καταστρέψει την εκπαίδευση των παιδιών μας και του μέλλοντος τους.
Έχουν προκαλέσει ενοχές, φόβο.
Έχουν βλάψει την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Δεν υπάρχει επείγουσα ιατρική κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά καλλιεργείτε αυτήν την κατάσταση για δύο χρόνια από απληστία για εξουσία, χρήματα και έλεγχο.
Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι να συνεχίσετε να καθορίζετε πολιτικές και να ξοδεύετε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και ευαισθητοποίηση αντί να τους κατευθύνετε στην ενίσχυση του συστήματος υγείας.
Αυτή η έκτακτη ανάγκη πρέπει να τελειώσει!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης